TIP IZ KOMŠILUKA: ''Studenti'' ne znaju za pobedu već pet kola

V.M.

15. 09. 2023. u 09:45

U okviru devetog kola rumunskog prvenstva, UTA Arad će dočekati Univerzitateu Kluž (17.30).

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Студенти не знају за победу већ пет кола

Foto: Profimedia

Ovo će biti obračun ekipa koje su dosta slabo otvorile prvenstvo, gost je nešto bolji i nalazi se na 13. mesto tabele rumunskog prvenstva, dok Uta sa isto bodova i lošijom gol-razlikom zauzima mesto ispod.

Domaćin je na poslednjih pet utakmica ostvario dve pobede i doživeo tri poraza, među tim trijumfima jedan je bio nad trenutnim liderom FKSB-om (2:1).

Sa druge strane, Univerzitatea je jedinu pobedu ostvarila protiv imenjaka iz Krajove (4:3), a nakon nje je odigrala dva remija i čak tri puta je poražena.

Za razliku od prvenstva, današnji rivali su dobro započeli u Kupu Rumunije. UTA je u gostima bila bolja od Dumbravite pogotkom Fabrija u samoj završnici meča, dok su ''studenti'' u goleadi savladali Čahlalul rezultatom 4:2.

Što si tiče međusobnih duela, ovi timovi su potpuno ujednačeni u skorijoj istoriji. Na poslednjih pet obračuna viđene su po dve pobede na obe strane uz prošlogodišnji remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X (kvota 3,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)