TOTENHEM IGRA NAJLEPŠI FUDBAL U PREMIJER LIGI: ''Oštrice'' ne predstavljaju problem za razigrane ''pevce''

V.M.

16. 09. 2023. u 07:51

FUDBALERI Šefilda će od 16 časova gostovati na severu Londona u utakmici petog kola Premijer lige.

ТОТЕНХЕМ ИГРА НАЈЛЕПШИ ФУДБАЛ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Оштрице не представљају проблем за разигране певце

Foto: Profimedia

Totenhem je veoma loše izgledao prošle sezone i svi su mislili da još ''mračnija vremena'' očekujue ''pevce'' nakon odlazaka Harija Kejna i Antonija Kontea, ipak sušta suprotnost tome se desila. 

Domaćin je doveo Endža Postekoglua na klupu, kao i par odličnih pojačanja poput Medisona, Vikarija, Mikija van de Vena i doživeo pravu renesansu. Na otvaranju prvenstva remizirao je sa Brentfordom (2:2), a nakon toga je ostvario tri uzastopne pobede.

Redom je bio bolji od Mančestera (2:0), Bornmuta (2:0) i Barnlija (5:2) što mu je trenutno dovoljno za sjajno drugo mesto na tabeli.

Ono što posebno oduševljava kod Totenhema je sjajna napadačka igra, a dovoljno o izdanjima ''pevaca'' govori podatak da su Postekoglu i Medison dobili nagrade za najboljeg trenera, odnosno igrača avgusta meseca Premijer lige.

Što se tiče Šefilda, on se baš muči na povratku u Premijer ligu. Osvojio je samo jedan bod do sada, ali zanimljivo je da ne nalazi u zoni ispadanja, jer su Luton i Barnli bez poena, dok od Evertona sa kojim je remizirao pred internacionalnu pauzu (2:2) ima bolju gol-razliku.

''Oštrice'' su najbolju partiju pružile protiv Sitija u trećem kolu kada su ''građani'' pobedonosni gol postigli u 88. minutu (1:2), a pored toga bolji od današnjeg gosta bili su Kristal Palas i Notingem Forest.

Ovi timovi su se sastali prošle godine u petom kolu kada je Šefild iznenadio Sparse (1:0), a mi verujemo da će se danas Totenhem osvetiti za taj poraz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije