VLAHOVIĆ BI DA ZATRESE MREŽU U VELIKOM DERBIJU: Srpski napadač sjajno započeo novu sezonu

V.M.

16. 09. 2023. u 10:26 >> 10:26

U jednom od derbija subotnjeg programa Serije A, Juventus će dočekati Lacio (15:00).

ВЛАХОВИЋ БИ ДА ЗАТРЕСЕ МРЕЖУ У ВЕЛИКОМ ДЕРБИЈУ: Српски нападач сјајно започео нову сезону

FOTO: Tanjug/AP

Posle turbulentnog leta i dosta promena u timu, može se reći da je Juventus dobro započeo sezonu, osvojio je sedam bodova u uvodna tri kola i nalazi se na trećoj poziciji tabele Serije A.

Posle uvodne pobede protiv Udinezea (3:0) i remija sa Bolonjom (1:1), ''stara dama'' je pred reprezentativnu pauzu upisala i drugi trijumf na gostovanjima kada je savladala Empoli (2:0).

Nakon što je tokom čitavog prelaznog roka bio povezivan sa Čelsijem i PSŽ-om, Dušan Vlahović je ostao u Juveu i za sada pokazuje dosta dobre partije. Tresao je mrežu protiv Udinezea i Bolonje, ali mu to nije pošlo za rukom protiv Empolija i nije uspeo da izjednači rekord Paola Dibale koji je ostao jedini igrač ''bjankonera'' sa postignutim pogotkom u prva tri uvodna meča Serije A.

I pored toga, Alegri hvali našeg reprezentativca koji čini fantastičan napadčki duo sa Federikom Kjezom, takođe strelcom dva gola u dosadašnjem toku sezone.

Osnova igre Juvea kao i skoro svakog tima Masimilijana Alegrija je čvrtsta odbrana koja je za sada primila samo jedan gol i deluje veoma dobro na terenu.

Sa druge strane, Lacio je pred pauzu nakon uvodna dva poraza gostovao šampionu Napoliju gde je zabeležio neočekivanu pobedu. Slavio je sa 2:1, a čak dva gola su mu poništena zbog ofsajda što dovoljno govori o dominantnosti nastupa ''nebeskoplavih''.

Da će biti velika pojačanja pokazali su Kamada i Genduzi koji su briljirali u Napulju. Pomenuti dvojac je došao u završnici prelaznog roka i očigledno je da će znatno podići nivo igara ekipe iz večnog grada.

Ovi rivali su se susreli tri puta prošle sezone, u dva navrata je slavio Juve (3:0, 1:0), a jednu pobedu upisao je i Lacio (2:1).

Danas verujemo da će Vlahović i družina ostvariti važan trijumf pred svojim navijačima na ''Alijanc stadionu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!