''TIGROVI'' OSETILI GNEV ALEKSANDRA MITROVIĆA: Benzema i družina bi da se vrate na prvo mesto

V.M.

14. 09. 2023. u 15:17 >> 15:17

U okviru šestog kola Profesional lige Al Ahdud će dočekati Al Itihad (17.00).

ТИГРОВИ ОСЕТИЛИ ГНЕВ АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА: Бензема и дружина би да се врате на прво место

Foto: Profimedia

Akutelni šampion Saudijske Arabije će u Najronu pokušati da preuzme vrh tabele barem nakratko, jer trenutno zaostaje bod za vodećim dvojcem, Al Hilalom i Al Tavonom.

Upravo je Al Hilal bio koban za današnje goste pre internacionalne pauze. Al Itihad je odlično započeo na tom meču, vodio sa 3:1, ali ''plave talase'' je ka preokretu poveo najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacija Aleksandar Mitrović koji je postigao tri gola na susretu, a uz njega se u listu strelaca upisao i Al Davsarai koji je na dodavanje Sergeja Milinkovića Savića postavio konačnih 3:4.

Pre te utakmice, izabranici Nuna Espirita Santa su veoma dobro započeli odbranu titule. Ostvarili su četiri uzastopne pobede, uz gol-razliku 12:0 na tim utakmicama i danas će biti orni da se vrate na pobedničke staze.

Popularne ''tigrove'' je preko leta pojačao veliki broj fudbalskih zvezda. Listu svakako predvodi Karim Benzema, a ističu se i imena poput Fabinja, Kantea i Žote.

Bilo je pisanja po medijima da postoje sukobi između iskusnog trenera i aktuelnog osvajača zlatne lopte, ali obojica su to negirali i Benzema će imati lepu priliku da od 17 časova poboljša svoj učinak od dva pogotka i isto toliko asistencija u Profesional ligi.

Sa druge strane, Al Ahdud je novajlija u najjačoj ligi Saudijske Arabije i igra promenljivo na startu prvenstva. U prvom kolu je remizirao sa Al Šababom, da bi nakon toga doživeo tri uzastopna poraza.

Ipak, prvu pobedu je ostvario pre internacionalne pauze savladavši Al Rijad u gostima sa 1:0, što mu je bilo dovoljno za beg sa dna i 13. mesto na tabeli.

Redove gosta je u završnici prelaznog roka pojačao bivši igrač Partizana Leandre Tavamba, koji je Al Ahdudu upravo i doneo ta tri boda protiv Al Rijada pogotkom u 55. minutu.

Tavamba je doveden da reši problem realizacije čete Horhe Mendoke koja je u dosadašnjem toku prvenstva postigla samo tri gola.

Danas verujemo da će Al Itihad pokazati svoju klasu i bar nakratko se vratiti na prvo mesto Profesional lige.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)