SAN LORENCO SLEDEĆE SEZONE U KOPA LIBERTADORES: Union Santa Fe može to da ostvari preko Liga kupa

O. M.

04. 09. 2023. u 13:28 >> 13:28

UNION Santa Fe dočekuje ekipu San Lorenca u trećem kolu argentinskog Liga kupa. Utakmica se igra u jedan sat posle ponoći po srpskom vremenu na stadionu "15. april" u Santa Feu.

САН ЛОРЕНЦО СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ У КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Унион Санта Фе може то да оствари преко Лига купа

FOTO: Profimedia

Posle dva kola ove ekipe dele peto i šesto mesto sa po četiri boda, s tim što Union ima nešto bolju gol-razliku.

U prvom kolu Union je na svom terenu podelio bodove sa Rasingom 1:1, a u drugom je kao gost savladao Estudijantes sa 3:1. Računajući i prvenstvo Argentine, koje je završio na 20. mestu sa osam bodova više od poslednjeplasiranog Arsenal Sarandija, Union je vezao sedam utakmica bez poraza, ali je pet od njih završeno remijem.

S druge strane, San Lorenco je u prvom kolu pobedio na gostovanju Lanusu sa 2:0, a u drugom je igrao 2:2 sa Belgranom. Zanimljivo da je istog protivnika savladao samo tri dana kasnije u Kupu Argentine i plasirao se u četvrtfinale ovog takmičenja.

San Lorenco je prvenstvo završio na trećem mestu i izborio plasman u Kopa Libertadores, dok je ove sezone nastupao u Kopa Sudamerikana gde je zaustavljen u osmini finala od Sao Paula. 

Argentinski Liga kup igra se od 2020. godine, a u svom prvom izdanju nosio je naziv "Kup Dijega Armanda Maradone", ali je kasnije promenjeno zbog sukoba porodice slavnog igrača oko nasledstva. Osvajač Liga kupa dobija jedno mesto Argentine u Kopa Libertadores.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&2+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja