VREME JE ZA POBEDU: Struga se okreće domaćem prvenstvu posle evropskog fijaska

O. M.

04. 09. 2023. u 10:00

ŠAMPION S. Makedonije Struga dočekuje ekipu Tikveša u šestom kolu Prve makedonske fudbalske lige. Utakmica se igra na stadionu Gradska plaža u Strugi od 16 časova.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОБЕДУ: Струга се окреће домаћем првенству после европског фијаска

FOTO: Profimedia

Iako je na programu šesto kolo Struga je odigrala samo dva meča do sada, a razlog je učešće ekipe u evropskim kupovima.

Na žalost navijača ekipa nije uspela da se domogne grupne faze pošto je u plej-ofu za Ligu konferencija poražena od islandskog Brejdablika, po 1:0 u oba meča. Prethodno je tim sa obala Ohridskog jezera eliminisan od Žalgirisa iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda je u dva pretkola Lige konferencija izbacio podgoričku Budućnost i luksemburški Esperanž.

Sada kada su ispali iz Evrope mogu da se posvete odbrani titule u makedonskoj ligi u kojoj prošle sezone nisu imali ozbiljnijeg protivnika pošto su drugoplasiranom Škupiju pobegli čak deset bodova.

Između dvomeča sa Esperanžom i onog sa Brejdablikom, Struga je pretrpela poraz i u domaćem šampionatu, od Brera Strumice, a to je bio njen prvi prvenstveni od oktobra prošle godine kada je doživela jedina dva poraza u prošloj sezoni, jedan za drugim. Prethodno su izabranici Špretima Dura savladali Gostivar.

Tikveš je sezonu otvorio sa dve pobede, pa su usledila dva poraza, a u ovaj meč ulaze posle remija sa Voska sportom (1:1). Tikveš je idealan protivnik za Strugu da se vrati na pobedničku stazu posle serije loših rezultata.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)