SRPSKI REPREZENTATIVAC ZATRESAO MREŽU: Novajlija iznenadio ''boginju provincije'' proteklog vikenda

V.M.

02. 09. 2023. u 10:05

OD 18 časova i 30 minuta na stadionu ''Friuli'' ćemo gledati utakmicu četvrtog kola Serije A između Udinezea i Frozinonea.

СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ЗАТРЕСАО МРЕЖУ: Новајлија изненадио богињу провинције протеклог викенда

EPA

Domaćin je u uvodna dva kola osvojio jedan bod. Na otvaranju lige je izgubio od Juventusa poprilično ubedljivo (0:3), a nakon toga je remizirao sa Salernitanom (1:1).  Taj jedini pogodak za Udineze je postigao srpski reprezentativac Lazar Samardžić koji je nakon burnog leta ostao član ''crno-belih''.

Samardžić je imao dogovoren transfer u Inter, ali do njega nije došlo jer je po rečima sportskog direktora Intera Samardžićev kamp promenio uslove u poslednjem trenutku, te su pregovori prekinuti. Nakon toga bilo je priča o prelasku u Lacio, ali ''nebeskoplavi'' su se opredelili za Genduzija.

Sa druge strane, Frozinone se ove sezone nakon nekoliko godina neigranja u Seriji A vratio u nju. ''Kanarinci'' su bili dominantni u Seriji B i sa prvog mesta su se plasirali u Kalčo.

Uprava kluba se preko leta odlučila na zanimljiv potez, naime čovek koji ih je uveo u elitu bio je svetski šampion Fabio Groso kojem je istakao ugovor ali do produžetka saradnnje nije došlo i na klupu je doveden Euzebio di Frančesko kojem će cilj biti da održi novajliju u Seriji A.

''Žuto-plavi'' su imali dosta težak raspored u dva kola, ali su nakon poraza od šampiona Napolija (1:3) uspeli da iznenade Atalantu i dođu do sva tri boda (2:1).

Ovi timovi su se poslednji put susreli pre četiri godine i tada je Udineze slavio sa 3:1.

Što se tiče današnjeg meča, verujemo da ćemo gledati zanimljivu utakmicu i očekujemo da obe ekipe postignu barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 17:25

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo