EVERTON I DALJE NIJE POSTIGAO GOL! Život u Premijer ligi ne miluje povratnika Šefild

V.M.

02. 09. 2023. u 09:00

U prvoj utakmici subotnjeg programa Premijer lige, Šefild junajted će ugostiti Everton (13:30).

ЕВЕРТОН И ДАЉЕ НИЈЕ ПОСТИГАО ГОЛ! Живот у Премијер лиги не милује повратника Шефилд

FOTO: AP/Tanjug

Ovo će biti obračun između timova koji se baš muče na startu najjače lige na svetu. Šefild se vratio nakon dve godine igranja u Čempionšipu, ali posle uvodna tri kola i dalje nema bod i jedino ga bolja gol-razlika od ostalih ''davljenika'' drži izvan zone ispadanja (trenutno je 17.).

U prvom kolu ''oštrice'' su na svom ''Bramal lejnu'' poražene od strane Kristal Palasa (0:1), a nakon toga su u dva vezana meča primali golove u samoj završnici protiv Foresta i Sitija (oba puta izgubili po 2:1), te su ostajali praznih ruku.

Sa druge strane, Everton je u ozbiljnom problemu. Izgleda veoma loše na terenu, a uz to je jedina ekipa koja nije postigla gol u Premijer ligi.

Pored poraza od Vile (0:4), igrao je sa ekipama protiv kojih se očekivalo da može do bodova, Fulama i Vulverhemptona, ali to nije bio slučaj i zbog toga se nalazi u zoni ispadanja.

''Karamele'' su dve od tri utakmice (Fulam i Vulvsi) izgubile pred svojim navijačima i ako uskoro ne dođe do poboljšanja u igrama može se očekivati da Šon Dajš napusti klupu današnjeg gosta, jer je uprava Evertona u poslednjih nekoliko godina redovno menjala trenere.

Poslednji put kada su se ovi timovi sreli bilo je u sezoni 2020/21 i tada su oba tima ostvarila po pobedu (1:0 u oba navrata).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1 ||0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!