GOLEADA U NAJAVI: ''Crveno-beli gladijatori'' čuvaju prvo mesto

V.M.

01. 09. 2023. u 09:15

ČETVRTO kolo holandske Eredivizije otvoriće obračun Sparte i NEC u Roterdamu (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Црвено-бели гладијатори чувају прво место

Foto: Profimedia

Delom zbog toga što su mnogi od najboljih holandskih klubova prošli vikend imali slobodan dan kako bi se fokusirali na kvalifikacije za grupnu fazu evropskih takmičenja, Sparta ulazi u ovo kolo kao prvoplasirana na tabeli. 

Na osnovu onoga što su do sada pokazali, nema razloga da ne verujemo da se njihova izuzetna sezona 2022/23 (završili kao šesti) ne može ponoviti. Sa pobedama nad PEC Zvoleom i Herenvenom, kao i remijem sa Fejenordom, nema protivnika kojeg se domaćin u ovom trenutku plaši.

''Crveno-beli gladijatori'' igraju otvoren, napadački fudbal i njihova gol-razlika nakon tri odigrana kola je 7:4, što znači da na njihovim utakmicama pada skoro četiri pogotka u proseku.

Sa druge strane, NEC je nakon vezanih poraza u dva uvodna kola od Ekselziora i Heraklesa konačno ostvario trijumf. Pred svojim navijačima dočekao je Valvajk i rutinski je slavio sa 3:0.

Na tom susretu za gosta je debitovalo najveće letnje pojačanje Bas Dost koji je dobio toplu dobrodošlicu od navijača i očekuje se da postigne dosta pogodaka u dresu novog kluba.

Ekipa iz Najmegena takođe igra otvoren fudbal, o čemu svedoči gol-razlika 7:6.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)