MILAN BORJAN PRED PLASMANOM U LIGU EVROPE: Slovan brani gol prednosti na Kipru

O. M.

31. 08. 2023. u 11:47

U revanšu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Aris Limasol dočekuje Slovan iz Bratislave. Utakmica je na programu u četvrtak od 19 časova na stadionu Alfamega.

МИЛАН БОРЈАН ПРЕД ПЛАСМАНОМ У ЛИГУ ЕВРОПЕ: Слован брани гол предности на Кипру

Foto: Profimedia

Aris je u poslednjoj takmičarskoj utakmici na svom terenu pobedio Doksu sa 2:1. Gostujuća ekipa je već od četvrtog minuta ostala sa igračem manje, a prvi gol na meču postigao je Artem Šumanski u 58. minutu. Ipak, gosti su sedam minuta kasnije uspeli da izjednače autogolom Franca Brorsona, koji je zaradio crveni karton u 77. minutu meča. Konačan rezultat postavio je Janik Gomis u 85. minutu, golom iz jedanaesterca.

"Laka brigada" je u pripremnom periodu odigrala pet prijateljskih utakmica i zabeležila dve pobede, dva poraza i jedan remi, dok je u Superkupu Kipra savladala Omoniju rezultatom 2:0. U kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisali su BATE u drugom kolu ukupnim rezultatom 11:5, dok je u narednom kolu poljski Rakov bio bolji od njih. Pre susreta sa Doksom, u kiparskom prvenstvu odigrali su još jedan meč i pobedili AEK Larnaku sa 2:0.

Slovan je u dosadašnjem delu slovačke lige odigrao samo tri utakmice i upisao pobedu i dva remija. U pripremnom periodu su dobili četiri prijateljske utakmice, dok su u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nakon eliminisanja Esperanža (3:1) i Zrinjskog (3:2), eliminisani od Makabija iz Haife ukupnim rezultatom 5:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024