NAPOLI TRIJUMFALNO ZAPOČEO ODBRANU TITULE: ''Neroverdi'' tradicionalno lak plen za šampione

V.M.

27. 08. 2023. u 10:45

U poslednjoj utakmici današnjeg programa Serije A, Napoli će dočekati Sasuolo (20:45).

НАПОЛИ ТРИЈУМФАЛНО ЗАПОЧЕО ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Нероверди традиционално лак плен за шампионе

FOTO: EPA

Iako su gubili sa 1:0 protiv Frozinonea u prvom kolu, Napolitanci su (bez povređenog Kvarackelije) dali gas i slavili sa 3:1. Ekipu je sa dva pogotka naravno predvodio Viktor Osimen koji je najavio još jednu fantastičnu sezonu nakon što je prošle osvojio naslov ''kapokanjonerea'' sa 26 postignutih pogodaka.

Domaćina je preko leta preuzeo Rudi Garsija pošto uprava nije mogla da dogovori produžetak saradanje sa sada već novopečenim selektorom Italije, Spaletijem.

Francuski stručnjak ima iskustva rada u Italije gde je već vodio Romu i na dobar način je započeo svoj mandat na jugu Italije.

Što se tiče Sasuola, on je na otvaranju dočekao Atalantu koja je golovima De Ketelara i Zortea odnela sva tri boda sa ''MAPEI stadiona''. 

''Neroverdi'' su preko leta bili u opasnosti da ostanu bez najboljeg igrača Domenika Berardija koji je bio na meti Juve, ali do dogovora između klubova nije došlo i uprava je rekla da ga neće prodavati u samoj završnici prelaznog roka.

Napoli se nalazi u seriji od tri vezane pobede nad Sasuolom, a posebno je impresivna bila ona prošlosezonska na stadionu ''Dijego Armanda Maradona'' od 4:0.

Verujemo u novi trijumf branioca titule.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)