TOTENHEM MOŽE BITI IZNENAĐENJE PREMIJER LIGE: Osokoljen pobedom protiv Junajteda dolazi na ''Vitaliti''

V.M.

26. 08. 2023. u 09:05

DANAŠNjI program Premijer lige otvaraju Bornmut i Totenhem (13:30).

ТОТЕНХЕМ МОЖЕ БИТИ ИЗНЕНАЂЕЊЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Осокољен победом против Јунајтеда долази на Виталити

Tanjug/AP

Iako su ostali bez najboljeg igrača preko leta, gosti iz prestonice su impresionirali u uvodna dva kola. Kejnov odlazak je naterao druge da preuzmu više odgovornosti i predvođeni novim trenerom Endžom Postekogluom ''pevci'' su se vratili svom prepoznatljivom napadčkom fudbalu nakon nekoliko godina pod defanzivnijim menadžerima.

Posle uvodnog remija sa Brentfordom (2:2), Totenhem je pred svojim navijačima ostvario veliki pobedu savladavši Junajted sa 2:0. ''Crveni đavoli'' su bili bolji u uvodnih pola sata, ali četa australijskog stručnjaka je nakon toga potpuno preuzela inicijativu, dominirala utakmicom i pogocima Sara, odnosno auto-golom Martineza došla do vredna tri boda.

Ako nastavi sa ovako dobrim nastupima Totenhem može biti jedno od prijatnijih iznenađenja u Premijer ligi ove sezone nakon što su ga svi otpisali pre početka kampanje posle odlazaka Kejna i Kontea.

Što se tiče Bornmuta, on je takođe napravio rokadu na klupi pre početka sezone. Gari O'Nil koji je održao ekipu u eliti prošle sezone otišao je u Vulvse, dok je kormilo preuzeo Andoni Iraola nakon par uspešnih godina na čelu Rajo Valjekana.

''Trešnjnice'' su u prvom kolu odigrale poprilično dobro protiv Vest hema na ''Vitalitiju'' ali nisu mogle do tri boda (1:1) iako su bile bolji protivnik tokom većeg dela meča, dok su u prošlom kolu izgubili na ''Enfildu'' rezultatom 3:1.

Očekuje se da domaćin ponovo bude blizu zone ispadanja i tokom ove kampanje, mada mu ra razliku od prošle sezone dosta stručnjaka predviđa opstanak u Premijer ligi.

Skot, Smit, Tavernije i Utara će propustiit meč kod domaćina, dok sa druge strane neće biti Sesenjona, Bentankura i Hil, a pod znakom pitanja je Džejms Medison.

Što se tiče međusobnih duela, oba tima su prošle sezone upisala po pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)