POČINJE SERIJA B: ''Petlićima'' prošle sezone izmakao plasman u elitu

V.M.

18. 08. 2023. u 11:45

NA stadionu ''Sveti Nikola'' večeras ćemo gledati obračun između Barija i Palerma (20.30).

ПОЧИЊЕ СЕРИЈА Б: Петлићима прошле сезоне измакао пласман у елиту

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle sezone bio veoma blizu plasmana u elitu. Zauzeo je treće mesto u regularnom delu, te je sa dobre pozicije započeo plej-of. Dogurao je do finala, ali tamo ga je zaustavio Kaljari koji je posle remija na prvom meču slavio u revanšu na stadionu ''Sveti Nikola'' sa 1:0.

Pred ''petlićima'' je sada nova teška borba za plasman u elitu, ali izabranici Mikelea Manjanija su prošle sezone pokazali da poseduju kvalitet za sam vrh tabele.

Sa druge strane terena stajaće nekadašnji redovni učesnik Serije A Palermo, kojem je prošle sezone izmakao plasman u plej-of. 

Završio je takmičenje na devetom mestu, a imao je isto bodova kao osmoplasirana Venecija koje je zbog boljeg međusobnog duela zauzela poslednje mesto koje vodi u plej-of.

''Orlovi'' su preko leta bili aktivni na pijaci i igrači poput Aljoše Vasića, Sebastijana Deplanšea i Lea Štulca će sigurno doprineti kvalitetu ekipe.

Ono što je dobra vest za trenera Eugenija Korinija je to što je u redovima ''roze-crnih'' ostao kapiten i najbolji igrač Mateo Luiđi Brunori sa kojim je plasman u plej-of moguć.

Na prošlosezonskim duelima današnjih rivala viđeni su remi (1:1) i pobeda Palerma (1:0).

Oba tima su porazima u Kupu Italije započela novu sezonu, Palermo je izbačen nakon lošijeg izvođenja penala od Kaljarija, dok je od Barija bolja bila Parma (0:3)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)