KERŽAKOV ''ŠTELUJE'' SUBOTIČANE: Debitant solidno započeo u Superligi Srbije

V.M.

13. 08. 2023. u 10:20

U večernjem terminu od 21:00, Spartak iz Subotiće će dočekati Železničar.

КЕРЖАКОВ ШТЕЛУЈЕ СУБОТИЧАНЕ: Дебитант солидно започео у Суперлиги Србије

FOTO: A. Ilić

Ovo će biti obračun ekipa koje su u dva uvodna kola ostvarila trijumf i poraz. Spartak je na otvaranju prvenstva bio bolji od još jednog debitanta, IMT-a, kojeg je savladao nakon preokreta sa 2:1, da bi posle toga u drugom kolu izgubio od Radnika iz Surdulice (0:2).

Sa druge strane, Železničar je na svom debiju u Superligi Srbije osvojio tri boda pod Bagdalom protiv Napretka (0:1), ali nakon toga je pred svojim navijačima poražen od Mladosti iz Lučana (0:2).

Subotičani su preko leta napravili pravu fudbalsku bombu kada su doveli Aleksandra Keržakova na klupu koji će pokušati da ove sezone pogura domaćina ka plasmanu u plej-of.

Železničar debituje u Superligi Srbije, ima solidan tim pun iskusnih igrača i nekoliko velikih talenana poput Darija Grgića i njemu će cilj biti da se zadrži u eliti.

Što se tiče međusobnih duela, ova dva rivala se nikada do sada nisu sastajali u zvaničnim utakmicama, a mi verujemo da će na njihovom prvom susretu biti malo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti