"LAVOVI" OSTAJU MAKSIMALNI? Biće golova na "Parkenu", dolazi Odense

O. M.

11. 08. 2023. u 11:45

FUDBALERI Kopenhagena pokušaće da zadrže stopostotan učinak u danskoj Superligi ovog petka kada od 19 časova dočekuju Odense na Parken stadionu u glavnom gradu.

ЛАВОВИ ОСТАЈУ МАКСИМАЛНИ? Биће голова на Паркену, долази Оденсе

FOTO: EPA

Šampion Danske Kopenhagen silovito je krenuo u odbranu titule, ali i na evropskoj sceni. Oni su neporaženi na svih šest utakmica, imaju tri pobede u Superligi i dve u Ligi šampiona, dok im se za sada samo praška Sparta "izvukla" odigravši 0:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvlaifikacija za Ligu šampiona.

U ligi su postigli najmanje dva gola u svakoj utakmici, a posle tri utakmice samo je Nordšeland postigao više golova i zahvaljujući gol-razlici je ispred "lavova" na tabeli Superlige.

Sve tri utakmice Kopenhagena ušle su u 3+, a dve su bile GG. 

Odense na startu sezone ima po jednu pobedu, poraz i nerešenu utakmicu. Sa četiri boda nalazi se na šestom mestu na tabeli.

Postigli su i primili po pet golova i postigli najmanje jedan gol u svakoj utakmici.

Sve tri njihove utakmice su ušle u 3+ i u GG. Oni su prošle sezone bili ekipa sa najviše utakmica koje su došle GG. Sezonu su završili na drugom mestu Lige za opstanak, iako su imali drugu najlošiju odbranu u celoj Superligi. Imali su i najveći prosek golova po meču, što će, kako sada stvari stoje, biti slučaj i ove godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)