BIRMINGEM S NEOBIČNIM POJAČANJEM U NOVOJ SEZONI: Svonsi ostao bez menadžera i "pola odbrane"

O. M.

05. 08. 2023. u 14:16

FUDBALERI Svonsija dočekuju ekipu Birmingem sitija u prvom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu Liberti.

БИРМИНГЕМ С НЕОБИЧНИМ ПОЈАЧАЊЕМ У НОВОЈ СЕЗОНИ: Свонси остао без менаџера и пола одбране

Foto: AP

Rasel Martin je napustio klupu "labudova" ovog leta i sa sobom u Sautempton poveo levog beka Rajana Maninga, dok je desni bek Džoel Latibodije pojačao ekipu Koventrija. 

Svonsi je prošlu sezonu završio na desetom mestu sa samo tri boda manje od Sanderlenda koji je otišao u plej-of. Da je ekipa iz JUžnog Velsa ranije "zapela" možda bi se od narednog vikenda na Libertiju igrao i premijerligaški fudbal. Svonsi je od sredine marta do kraja prvenstva na devet utakmica osvojio 23 od mogućih 27 bodova.

U pripremnom periodu nisu odigrali mnogo utakmica a u tim koje su odigrali nisu briljirali, osim u poslednjoj, generalnoj probi u kojoj su sa 4:0 isprašili novog trećeligaša Roteram.

Birmingem siti u novu sezonu ulazi pod novim vlasnicima. Dosadašnji manjinski vlasnuk Šelbi limitid preuzeo je punu kontrolu od Birmingem holding kompanije koja nije radila dobar posao i sada su svi koji imaju veze sa plavim klubom srećni.

Odmah su stigla i pojačanja. Siriki Dembele iz Bornmauta, odnosno Tajler Roberts iz Lidsa, ali je najzvučnije ime pojačalo bord direktora - reč je o NFL legendi Tomu Brejdiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!