GENK ''LEČI'' RANE IZ EVROPE: Na ''Seheka arenu'' dolazi tradicionalno povoljan protivnik

V.M.

05. 08. 2023. u 09:11

U prvoj utakmici subotnjeg programa drugog kola Belgijskog prvenstva, Genk će ugostiti Eupen.

ГЕНК ЛЕЧИ РАНЕ ИЗ ЕВРОПЕ: На Сехека арену долази традиционално повољан противник

Foto: Profimedia

Domaćin je preko nedelje, slobodno se može reći, doživeo šokantan poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Serveta. U prvoj utakmici bilo je 1:1, a revanš se igrao u Belgiji gde je Genk bio veliki favorit. Dodatno je tome doprinela činjenica da je Servet ostao sa igračem manje već u trećem minutu, ali to nije bilo dovoljno ''plavo-belima'' da osiguraju prolaz.

U dva navrata su sticali prednost, ipak švajcarski predstavnik se oba puta vraćao u utakmicu i na kraju je zasluženo slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Genk će sada te evropske ''rane'' pokušati da zaleči protiv Eupena kojeg je dobijao na poslednjih šest utakmica kod kuće.

''Plavo-beli'' su na dobar način otvorili prvenstvo, slavivši sa ubedljivih 4:0 protiv novajlije RVDM-a.

Sa druge strane, Eupen je u prvom kolu takođe mogao doći do tri boda. Vodio je sa 2:0 pred svojim navijačima protiv Vesterloa, imao je sve u svojim rukama ipak to mu nije bilo dosta za pobedu i primio je dva gola u 68. i 90. minutu.

Popularne ''pande'' su prošle godine jedva opstale u ligi zauzevši 15. mesto sa samom bodom viška u odnosu na Ostende i očekuje se da se i ove sezone ''bore za goli život''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-5 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu