"STUDENTI" ŽELE U VRH TABELE: Hermanštat bez poraza u gostima

O. M.

04. 08. 2023. u 12:00 >> 12:00

RUMUNSKA Superliga se nastavlja ovog petka utakmicom između Universitatee iz Krajove i Hermanštada. Meč se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Jon Oblemenko".

СТУДЕНТИ ЖЕЛЕ У ВРХ ТАБЕЛЕ: Херманштат без пораза у гостима

Foto: Profimedia

Univerzitatea ulazi u ovaj meč nakon okršaja sa Klužom. Taj meč je završen rezultatom 1:1. Ekipa iz Krajove postigla je prvi gol na početku meča, tačnije u 10. minutu kada je Aleksandru Kretu pogodio mrežu. Od tog trenutka počela je ofanziva Kluža i izjednačenje je stiglo u 39. minutu.

Pre remija sa Klužom, Unuverzitatea je igrala bez golova protiv Ocelula, a na startu sezone pobedila je Dinamo iz Bukurešta u gostima sa 2:0.

U pripremnom delu sezone "studenti" su savladali Slaviju sa 3:2, ali su izgubili od Lokomotive iz Plovdiva. Trenutno se nalazi na osmom mestu na tabeli, ali to nije realna pozicija za tim od koga se ove godine očekuje da se bori za vrh tabele.

Hermansštat u meč protiv Univerzitatee ulazi posle pobede nad UTA Aradom rezultatom 2:1. Gostujuća ekipa prva je postigla gol u 31. minutu, a u drugom poluvremenu Hermanštat je izjednačio i poveo za samo šest minuta.

Današnji gost je i na meču pre toga pokazao nadmoć protiv Politehnike. Taj meč završen je pobedom od 3:1, a jedini poraz u tekućoj sezoni ova ekipa je doživela na svom stadionu od Farula koji je slavio minimalnu pobedu od 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?