TEKSAŠKI SPEKTAKL: Barselona i Real Madrid igraju prijateljski El Klasiko u Dalasu

O. M.

29. 07. 2023. u 09:00

BARSELONA i Real Madrid priređuju spektakl ljubiteljima fudbala širom sveta, prijateljskim El klasikom koji je na programu ove subote od 23 sata po našem vremenu, a poprište će bitia "Aj Ti end Ti" stadion u Dalasu.

ТЕКСАШКИ СПЕКТАКЛ: Барселона и Реал Мадрид играју пријатељски Ел Класико у Даласу

FOTO: Tanjug/AP

Barselona je protiv oslabljenog Arsenala postigla tri gola, ali je primila čak pet i tako razočarala navijače na startu severnoameričke turneje.

Robert Levandovski, Rafinja i Feran Tores uspeli su da probiju odbranu Arsenala, ali su tobdžije sa dva gola Leandra Trosarda i po jednim Bukajo Sake, Kaija Haverca i Fabija Vijeire do nogu portukli Katalonce u sredu veče.

Za razliku od večitog rivala, Real Madrid je na startu teksaške turneje bio siguran. Golovima Hoselua i Džuda Belingema, "blankosi" su savladali Mančester junajted. Novi golman "crvenih đavola Andrej Onana bio je jedina svetla tačka u timu Erika ten Haga.

Real je tako upisao dve pobede iz dva pripremna susreta. Prehodno je ekipa KArla Ančelotija savladala Milan sa 3:2, a posle duela sa Barsom turneju na američkom tlu okončaće susretom sa Juventusom prvog dana avgusta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,11)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)