''CRVENO-BELI'' OSTALI PRAZNIH RUKU: Gradski rival ih je nadjačao prošle sezone, vreme ja za osvetu

V.M.

22. 07. 2023. u 14:12 >> 14:12

U prvom kolu Fortuna lige gledaćemo obračun Slavije iz Praga i Hradec Kralove.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ОСТАЛИ ПРАЗНИХ РУКУ: Градски ривал их је надјачао прошле сезоне, време ја за освету

Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Prošle sezone smo imali zaista sjajnu bitku za titulu u Češkoj. Glavni akteri su bili gradski rivali Slavija i Sparta koja ja pred plej-of imala dva boda prednosti. U njemu su pružali solidne partije, a na kraju je titulu odnela Sparta koja je trijumfom nad gradskim rivalom četiri kola pre kraja napravila veliki korak ka trofeju i kasnije ga osvojila.

''Crveno-beli'' su ostali praznih ruku, a ove sezone su spremni za osvetu. Da je to slučaj, pokazali su na pripremama na kojima su igrali veoma dobar fudbal. 

Redom su bili bolji od Rakova, Makabi Haife, Podbrežove i KPR-a, dok su u generalnoj probi remizirali sa Dinamom iz Drezdena.

Sa druge strane, Hradec je prošle sezone imao solidnu kampanju. Na kraju regularnog dela našao se u grupi ekipa koje su igrali plej-of za plasman od sedmog do desetog mesta, dogurali su do finala u kojem je bolji od njih bio Liberec, te su prošlogodišnje izdanje Fortuna lige završili na osmom mestu.

Kao ni svoj današnji rival, gost nije doživeo poraz na prirpemama. Odigrao je šest utakmica u kojima je upisao četiri pobede uz dva remija.

Ova dva tima su i prošle godine igrala na otvaranju prvenstva i tada je Hradec slavio sa 1:0.

Verujemo da je vreme za osvetu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona