VREME JE ZA DEBI LIONELA MESIJA: Legenda fudbala otvara novo poglavlje u slavnoj karijeri

V.M.

21. 07. 2023. u 09:32

JEDAN od najboljih fudbalera svih vremena će večeras debitovati za Inter Majami koji će ukrstiti koplja sa Kruz Azulom u okviru kupa u kojem igraju ekipe iz MLS-a i meksičkog prvenstva.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ДЕБИ ЛИОНЕЛА МЕСИЈА: Легенда фудбала отвара ново поглавље у славној каријери

Tviter/InterMiamiCF

Slavna karijera polako dobija svoj završetak. Lionel Mesi se nakon turnira života i osvajanja Svetskog prvenstva sa Argentinom očigledno zasitio uspeha na internacionalnom nivou i odlučio je da postane centralna figura u projektu koji Dejvid Bekam pravi u Majamiju.  

Omaleni Argentinac je čak 19 godina igrao na veoma visokom nivou u Evropi, prvih 17 proveo je u dresu Barselone sa kojom je osvojio sve što se osvojiti može, dok je poslednje dve nosio dres PSŽ-a, ali nije uspeo da sa Mbapeom i Nejmarom donese željeni trofej Lige šampiona u Pariz.

Sedmostruki osvajač zlatne lopte je u 19 godina odigrao 875 utakmica u kojima je ostvario neverovatnu statistiku od 710 postignutih pogodaka i 339 asistencija.

Za to da ne bude usamljen na Floridi pobrinuo se Dejvid Bekam koji je u Inter doveo njegove dugogodišnje saigrače iz Barselone, Busketsa i Albu.

Bivšem triju katalonskog kluba neće biti lako jer dolaze u jako lošu situaciju. Ekipa iz Majamija igra katastrofalno ove sezone i nakon 22 odigrana kola u MLS-u zacementirana je za dno Istočne konferencije sa 18 osvojenih bodova.

Današnji rival biće im meksički Kruz Azul koji se takođe muči na otvaranju prvenstva u Meksiku. Nakon tri uvodna kola nalazi se na poslednjem mestu bez osvojenog boda, redom je doživljavao poraze od Atlasa, Toluke i Tihuane.

Današnji rivali se nalaze u grupi ''10'', a pored njih tu je i Atlanta junajted. Dalje će proći dve prvoplasirane ekipe, tako da večerašnji duel nosi veliki značaj jer ekipa koja pobedi pravi veliki korak ka nokaut fazi.

Ove ekipe se nikada do sada nisu susretale, tako da će im ovo biti prvi međusobni duel u istoriji.

Verujemo da će Leo Mesi odmah napraviti veliku razliku na terenu i da će Inter Majami predvođen Argentincem doći do prve pobede nakon mesec i po dana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Kruz Azul - Inter Majami 2 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)