OBRAČUN VELIKANA U ŠVEDSKOJ: Malme pobedom može zauzeti prvo mesto

V.M.

17. 07. 2023. u 10:15

U utakmici 15. kola švedskog prvenstva, Đurgarden će dočekati Malme.

ОБРАЧУН ВЕЛИКАНА У ШВЕДСКОЈ: Малме победом може заузети прво место

Foto: Profimedia

Od 19 časova ćemo gledati obračun dva velikana švedskog fubala koji su između sebe osvojili čak 34 titule prvaka i 20 kupova.

Ove sezone takođe igraju veoma dobro i nalaze se u samom vrhu tabele, Malme je trenutno treći sa dva boda zaostatka u odnosu prvoplasirani Elsfsborg koji je odigrao meč više od njega. Što se tiče Đurgardena, on zauzima mesto ispod današnjeg rivala, ali ima sedam bodova zaostatka u odnosu na njega.

Što se tiče forme, gost je u prošlom kolu imao priliku da se domogne prvog mesta, ali je na iznenađenje svih izgubio od Mjalbija (1:2) i danas će imati novu priliku.

Sa druge strane, Đurgarden ne zna za poraz u proteklih pet kola, nalazi se u seriji od dve vezane pobede i biće oran da produži tu seriju protiv velikog rivala i tako se približi samom vrhu tabele.

Poslednji međusobni duel odigrali su sredinom februara kada je nakon 2:2 u regularnom delu i produžecima Đurgarden slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u četvrtfinalu kupa.

Đurgarden je na poslednje tri utakmice postigao šest golova, dok je Malme jedan od najboljih napada lige sa 35 postignutih pogodaka i zbog toga očekujemo da se mreže tresu od 19 časova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)