GOSTI HVATAJU PRIKLJUČAK: "Supersveci" napadaju drugo mesto

O. M.

23. 06. 2023. u 12:31

SENT PATRIKS dočekuje Šelburn u jednom od derbija 21. kola irske Premijer divizije.

ГОСТИ ХВАТАЈУ ПРИКЉУЧАК: Суперсвеци нападају друго место

Foto Profimedia

"Supersveci" su trenutno na trećem mestu sa 35 bodova, devet manje od lidera Šamroka ali samo jednim manje od drugoplasiranog Deri sitija. Porazom u prethodnom kolu, na gostovanju Drogedi, prekinuli su niz od četiri pobede i time propustili priliku da na tabeli preteknu "crveno-belu armiju".

Šelburn je šesti sa 30 bodova ali ima meč manje pa bi pobedama danas i u zaostalom meču pretekao Sent Patriks. Šelburn je u prošlom kolu osvojio samo bod protiv Slajgo roversa. Iako je vodio od šestog minuta meč je završen rezultatom 1:1.

Sent Patriks će sigurno igrati bez Toma Grivostija zbog dugotrajne povrede prednjih ukrštenih ligamenata, dok je malo verovatno da će se Džo Redmond oporaviti od problema sa tetivom na vreme do nastupi.

Sent Patriks i Šelburn igrali su već dva puta ove sezone, a Sveci su pobedili sa 1:0 i kod kuće i na strani. Prošle godine Sent Patriks je pobedio dva puta a po jedan meč završen bez pobednika i trijumfom Šelburna.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)