ASFAR RABAT SVE DRŽI U SVOJIM RUKAMA: Pobeda nad Tangerom donosi titulu koja se čeka 15 godina

O. M.

23. 06. 2023. u 10:40

POSLEDNjE kolo marokanske najjače lige, Botole, doneće odgovor na pitanje ko je novi šampion države. Lider ASFAR Rabat ima sve u svojim rukama pošto mu pobeda na gostovanju Itihad Tangeru sigurno donosi titulu koja se na stadionu "Princa Mula Abdelaha" čeka od 2008. godine.

АСФАР РАБАТ СВЕ ДРЖИ У СВОЈИМ РУКАМА: Победа над Тангером доноси титулу која се чека 15 година

foto Profimedia

Čak i u slučaju da "crna armija" ne pobedi, pa i ako izgubi, postoji mogućnost da se ovenča pošto drugoplasirani Vidad koji zaostaje jedan bod, ima slabiji međusobni skor pa mora da pobedi ekipu Magreb feza kako bi odbranio titulu.

Itihad je pobedom u prošlom kolu obezbedio opstanak, a pomoglo mu je to što je ASFAR pobedio Olimpik Huribgu pre desetak dana. Ekipa sa Atlantika igra nestvarno u poslednje vreme. Ova ekipa je do 16. kola osvojila samo dva boda a onda u narednih 13 rundi čak 27.

ASFAR je vezao četiri utakmice bez poraza ali je u prošlom kolu propustio priliku da pobedom nad Raja Kazablankom obezbedi titulu. Imali su "armejci" što bi se reklo "više od igre", blizu 60 odsto posed lopte, čak 130 napada od kojih 76 takozvanih opasnih, sa 14 šuteva u okvri gola, ali nisu uspeli da materijalizuju nadmoć. 

Očekujemo da Tanger plati ceh i da se titula vrati u vitrine kluba koji je pre 64 godine osnovao tadašnji kralj Maroka Hasan Drugi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU