"MILIONERI" SVE BLIŽE TITULI: Instituto nema šanse na "Monumentalu"

O. M.

22. 06. 2023. u 10:24

RIVER PLEJT dočekuje Instituto u 21. kolu Argentinske profesionalne lige. Utakmica je na programu u petak s početkom 45 minuta posle ponoći na stadionu Monumental.

МИЛИОНЕРИ СВЕ БЛИЖЕ ТИТУЛИ: Институто нема шансе на Монументалу

Foto: Profimedia

River je u prethodnom kolu na svom terenu savladao Defensu i hustisiju minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na meču postigao je Nikolas de la Kruz u 58. minutu, dok je asistent bio Pablo Solari.

Trenutno "milioneri" zauzimaju prvo mesto na tabeli sa 47 bodova, čak sedam više od drugoplasiranog Taljeres Kordobe. U proteklih šest utakmica u svim takmičenjima upisali su četiri pobede i dva remija, a poslednji poraz doživeli su upravo od Taljeresa pre nešto više od mesec dana kada je bilo 2:1.

Bruno Zukulini i David Martinez neće biti spremni za ovaj meč, kao ni Enco Dijaz i Enco Perez, dok je Nikolas de la Kruz pod znakom pitanja.

U prošlom kolu Instituto je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 sa Rasing klubom. Trenutno zauzima 21. mesto na tabeli sa 22 boda, pet više od poslednjeplasiranog Arsenal Sarandija. U poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima zabeležili su dve pobede, tri remija i pet poraza.

Za razliku od Martina Demikelisa, njegov kolega sa klupe Instituta nema problema sa povređenim igračima. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)