AL HILAL "IGRA" ZA RONALDA: Lider saudijske lige na velikom ispitu protiv vicešampiona Azije

O. M.

16. 05. 2023. u 13:15

AL ITIHAD nastavlja pohod ka tituli šampiona Saudijske Arabije, a današnji protivnik im je branilac titule Al Hilal.

АЛ ХИЛАЛ ИГРА ЗА РОНАЛДА: Лидер саудијске лиге на великом испиту против вицешампиона Азије

Foto: Profimedia

"Tigrovi iz Džede" čekaju titulu od 2009, a prošle godine im je izmakla za dva boda, iako su bili lideri do dva kola pre kraja.

Ove sezone su u 20. kolu preuzeli prvo mesto od Ronaldovog Al Nasra i još ga drže, sa pet bodova prednosti, četiri kola do kraja. Pre dve nedelje doživeli su tek drugi poraz u sezoni, od Al Tavona. Prvi im je naneo današnji protivnik i to na stadionu ''Kralj Abdulah'' u Džedi. Jedini strelac na tom meču bio je nekadašnji napadač Votforda, Mančester junajteda i nigerijske reprezentacije Odion Igalo.

Sastali su se i u polufinalu Kupa kralja na istom stadionu, a Hilal je tada na putu do trofeja savladao Itihad autogolom Hegazija. Da vicešampion Azije ne leži vicešampionu Saudijske Arabije potvrđuju i prošlogodišnji rezultati. Hilal je pobedio sa 3:1 u gostima i sa 2:1 na svom terenu.

Al Itihad je poslednji put pobedio današnjeg rivala pre više od dve godine, a novi poraz omogućio bi Kristijanu Ronaldu i njegovom Al Nasru da eventualnim trijumfom nad Al Taijem smanji zaostatak za liderom na samo dva boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)