NAVIJAČI GALATE VEĆ SLAVE TITULU: "Bikovi" su lak zalogaj za "lavove"

O. M.

16. 05. 2023. u 13:00

GALATASARAJ gostuje gradskom rivalu Istanbulsporu u 34. kolu turske Superlige.

НАВИЈАЧИ ГАЛАТЕ ВЕЋ СЛАВЕ ТИТУЛУ: Бикови су лак залогај за лавове

Profimedia

"Lavovi" su pre osam dana minimalnim rezultatom savladali Bašakšehir i tako prekinuli mini-seriju od dve utakmice bez pobede. Gubitak tih pet bodova samo je delimično iskoristio Fenerbahče jer je prvi pratilac i najveći rival Galate u poslednje tri utakmice dva puta remizirao. Jednom upravo protiv Istanbulspora (3:3), a drugi put protiv davljenika Giresunspora (1:1). Tih 1:1 moglo bi da odluči novog šampiona, što su navijači Galate i prepoznali i proslavili kao pobedu svog tima.

"Bikovi" su donedavno bili glavni kandidati za ispadanje, ali su serijom dobrih rezultata značajno uvećali svoje šanse za opstanak. Vezali su četiri pobede u ligi, pet računajući i administrativnih 3:0 protiv Hatajspora koji je napustio ligu zbog posledica katastrofalnog zemljotresa. Poslednju "pravu pobedu" Istanbulspor je ostvario prvog dana maja protiv Giresuna.

U prvom delu sezone Galatasaraj je pobedio sa 2:1, a nedavno su odigrali i prijateljsku utakmicu u kojoj su "lavovi" deklasirali "bikove" pobedivši 6:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1, 75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije