RONALDO I DRUŽINA NE ODUSTAJU OD TITULE: Sudbina šampionata se odlučuje večeras?

V.M.

16. 05. 2023. u 16:45 >> 16:45

AL Tai dočekuje Al Nasr u utakmici 27. kola saudijske Premijer lige.

РОНАЛДО И ДРУЖИНА НЕ ОДУСТАЈУ ОД ТИТУЛЕ: Судбина шампионата се одлучује вечерас?

Foto Profimedia

Domaćina očekuje mirna završnica prvenstva, sedmi je na tabeli sa 34 osvojena boda i nema za šta da se bori. Forma mu je dosta solidna, na poslednjih pet utakmica ostvario je dve pobede uz isto toliko remija, dok je u prošlom kolu poražen od strane Al Batina rezultatom 4:3, iako je u jednom trenutku vodio sa 0:3.

Al Nasr je posrnuo u poslednje vreme. Na proteklih pet utakmica pokupio je samo osam bodova i zbog toga je pao na drugo mesto, ali i dalje ima šanse da se bori za titulu. Neće mu biti lako jer četiri kola pre kraja zaostaje pet bodova za liderom Al Itihadom koji će večeras igrati ključan meč protiv finaliste Svetskog klupskog prvenstva Al Hilala. 

''Vitezovi Najda'' su napadčki najraspoloženija ekipa Premijer lige sa 54 postignuta pogotka, najviše zaslužni za to su Anderson Taliska i Kristijano Ronaldo sa 16, odnosno 12 golova.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavio je Al Nasr sa 2:0.

Verujemo da će to ponovo učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)