''CRNO-BELI'' JURE TREĆI UZASTOPNI TRIJUMF: Duljaj je pronašao pobedničku formulu

V.M.

14. 05. 2023. u 11:50

PARTIZAN dočekuje Radnički 1923 od 19:30.

ЦРНО-БЕЛИ ЈУРЕ ТРЕЋИ УЗАСТОПНИ ТРИЈУМФ: Дуљај је пронашао победничку формулу

FOTO: M. Vukadinović

Nakon serije veoma loših rezultata, Partizan je vezao dve pobede. Prvo je savladao TSC u gostima sa 1:3, a nakon toga je bio bolji od Novog Pazara rezultatom 2:0. ''Crno-beli'' su tri pobede poslednji put vezali još u oktobru i danas imaju priliku da ponove taj uspeh.

Četa Igora Duljaja je trenutno četvrta na tabeli i ima sedam bodova manje od TSC-a i Čukaričkog uz odigran meč manje od njih i biće joj teško da se domogne drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sa druge strane, nakon lošeg otvaranja plej-ofa Radnički se malo konsolidovao. Remizirao je sa Vošom, slavio protiv Pazara, ali u prošlom kolu nije mogao protiv TSC-a (1:4). Osmi je na tabeli sa 41. osvojenim bodom i tu će verovatno i ostati do kraja takmičenja.

Ova dva tima su se već susrela dva puta u tekućoj sezoni, u Kragujevcu je slavio Partizan (0:1), dok je u Beogradu viđena podela bodova (1:1).

Verujemo da će večeras ''crno-beli'' ostvariti treći vezani trijumf.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!