BRANILAC TITULE MOŽE DA SE VRATI NA PRVO MESTO: Domaćin je u neverovatnoj formi

V.M.

10. 05. 2023. u 09:10

SAMGURALI dočekuje Dinamo Tbilisi od 14 časova u okviru 13. kola prvenstva Gruzije.

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРАТИ НА ПРВО МЕСТО: Домаћин је у невероватној форми

Profimedia

Nakon nešto slabijeg otvaranja takmičenja, domaćin je uhvatio zalet. Vezao je pet pobeda i trenutno je drugi na tabeli sa 25 osvojenih bodova, isto ima i prvoplasirani Dinamo Batumi koji je lider zbog bolje gol-razlike. Za vratom im diše Dinamo Tbilisi koji ima poen manje u odnosu na njih.

Za vreme pobedničkog niza, sem što je postigao dosta pogodaka (11), Samgurali je zatvorio prilaze svom golu i golman Kaličava je samo dva puta vadio loptu iz mreže.

Sa druge strane, Dinamo igra promenljivo u poslednje vreme i na proteklih pet utakmica upisao je samo jednu pobedu uz dva remija i isto toliko poraza. Ipak, igre iz uvodnog dela prvenstva ga drže u samom vrhu i trijumfom na današnjem susretu mogao bi da preuzme prvo mesto od imenjaka iz Batumija.

''Plavo-beli'' su aktuelni branioci titule, prošle godine su 19. put osvojili prvenstvo Gruzije i po tome su apsolutni rekorderi.

Na poslednjih pet međusobnih duela Dinamo je slavio dva puta, viđeno je isto toliko remija, dok je jedan trijumf upisao i Samgurali.

Ulog je veliki i zbog toga očekujemo jedan tvrd meč sa malo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!