DUEL EKIPA KOJE POSTIŽU MALO GOLOVA: Radničkom bodovi potrebniji, Napredak želi da se iskupi navijačima za poraz iz prethodnog kola

O. M.

09. 05. 2023. u 08:00

NAPREDAK dočekuje ekipu niškog Radničkog u 34. kolu plej-auta „Mocart bet Super lige“.

ДУЕЛ ЕКИПА КОЈЕ ПОСТИЖУ МАЛО ГОЛОВА: Радничком бодови потребнији, Напредак жели да се искупи навијачима за пораз из претходног кола

FOTO: FK Crvena zvezda

Domaćin je deveti ukupno ili prvi na tabeli "lige za opstanak" sa 37 bodova iz 33 utakmice, dok je gost pretposlednji, petnaesti, sa 29 bodova.

Napredak je u 33. kolu poražen sa 1:0 na svom stadionu "Mladost" kod kuće od ekipe Radnika koja igra preporođeno ovaj plej-aut, ali i ceo prolećni deo sezone. U međuvremenu, Kruševljani su odigrali i četvrtfinalni meč Kupa Srbije u kome su tek posle penala izgubili od Crvene zvezde. U regularnom toku bilo je 0:0.

Radnički je, takođe na svom terenu, izgubio sa 2:1 od lučanske Mladosti. Bio je to treći uzastopni poraz Nišlija u plej-autu, kojim su ozbiljno ugrozili opstanak. Osim toga, i Radnički je ispao u Kupu pošto je od njega bila bolja Vojvodina koja je pobedila sa 1:0 na Čairu.

Napredak je poslednjih devet utakmica došao 0-2, a osam od tih devet 0-1 gol, dok je Radnički sedam od poslednjih osam utakmica došao 0-2, a šest od osam 0-1, pa se tip na ovoj utakmici nameće sam od sebe.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,55)

PREDLOG ZA HRABRIJE: 0-1 (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!