SASUOLO PROMOVIŠE NAPOLI U NOVOG ŠAMPIONA? Ne, ako se Sergej i drugovi nešto pitaju

O. M.

03. 05. 2023. u 11:07

SASUOLO gostuje Laciju u 33. kolu Serije A, a ako ostane neporažen, promovisaće Napoli u novog šampiona Italije.

САСУОЛО ПРОМОВИШЕ НАПОЛИ У НОВОГ ШАМПИОНА? Не, ако се Сергеј и другови нешто питају

FOTO: Tanjug/AP

Lacio je ostao jedini tim koji matematički može da stigne Napolitance, ali samo u malo verovatnom scenariju da pobedi sve do kraja, a ekipa Lučana Spaletija doživi sve poraze.

Ali izabranike Mauricija Sarija poraz, pa i remi, mogao bi da košta gubitka mesta u prva četiri, a to ih brine mnogo više nego trenutak u kome će fudbaleri Napolija i zvanično prigrliti trofej na koji su odavno stavili ruke. Lacio ima samo bod više od trećeplasiranog Juventusa i samo četiri više od Intera, Milana i Rome. Ni Atalanta sa dva boda zaostatka za pomenutom trojkom nije digla ruke od plasmana u Ligu šampiona, mada će "boginja provincije" teže ugroziti baš ''nebeskoplave''.

Sasuolo je sa 43 boda na 11. mestu prebrinuo sve brige što se tiče opstanka, a evrokupovi su van dometa, pa je jasno koji od današnjih rivala ima više motiva. Sasuolo ipak ne sme da se potceni jer toj ekipi nikad ne nedostaje onaj najbitniji, takmičarski motiv, što je pokazala i pobedama protiv Empolija koji je u borbi za opstanak, odnosno Juventusa, koji upravo sa Lacijom bije bitku za plasman u Ligu šampiona.

Želeće igrači Sasuola i da se osvete za poraz od 2:1 u prvom delu sezone, kada su Zakanji i Felipe Anderson odlučili pobednika.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)