LUKA JOVIĆ POZAJMIO MOĆI DUŠANA TADIĆA: Može li srpski reprezentativac da ponovi sjajnu partiju?

V.M.

03. 05. 2023. u 08:47

SALERNITANA dočekuje Fiorentinu u utakmici 33. kola Serije A.

ЛУКА ЈОВИЋ ПОЗАЈМИО МОЋИ ДУШАНА ТАДИЋА: Може ли српски репрезентативац да понови сјајну партију?

FOTO: EPA

Oba tima očekuju dosta mirne završnice sezone i igraju bez puno pritiska. Fiorentina je trenutno deveta sa 45 osvojenih bodova ali nema šanse da se bori za Evropu. Sa druge strane, Salernitana je neporažena na poslednjih pet utakmica, zauzima 14. mesto i ima sedam bodova više od Specije i Verone koje su prve ekipe iznad, odnosno ispod crte i ne bi trebala da ima većih problema oko opstanka u ligi.

Viola je za vikend savladala Sampdoriju sa ubedljivih 5:0, a u centru pažnje bio je srpski reprezentativac Luka Jović koji je pružio partiju u stilu kapitena naše reprezentacije i obeležio utakmicu sa tri asistencije. Zanimljiv je podatak da do tog susreta Jović nije imao nijedno dodavanje za gol u Seriji A ove sezone. Peti gol na utakmici postigao je još jedan srpski internacionalac Aleksa Terzić.

Fiorentinu u završnici sezone očekuju borbe za trofeje u drugima takmičenjima, igraće sa Bazelom u polufinalu Lige konferencija, dok će u finalu Kupa Italije ukrstiti koplja sa Interom i Vinćenco Italijano će verovatno čuvati najbolje igrače za te susrete.

Salernitana je pokvarila slavlje u Napulju gde su izabranici Lučana Spaletija bili spremni da podignu trofej prvaka Italije nakon 33 godine čekanja. Osimenu i kompaniji je trebala pobeda, ali na semaforu je posle 90 minut stajalo 1:1.

Iako je neporažena na poslednjih pet utakmica, ''granata'' je ostvarila samo jednu pobedu (protiv Sasuola) uz četiri remija. Zanimljivo je da je svaka od tih nerešenih utakmica završena istim rezultatom, 1:1.

Paolo Souza je napravio jako čvrstu ekipu koju je teško slomiti od kada ju je preuzeo nakon odlaska Davidea Nikole i očekuje se da bez većih problema opstanu u Seriji A.

U redovima domaćina neće biti Crnigoja i Valensije, dok će kod gosta odsustvovati Bonaventura i Sirigu.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavila je Fiorentina sa 2:1, jedan od golova postigao je Luka Jović, a danas takođe očekujemo utakmicu sa dosta pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri