"LABUDOVI" SE KASNO PROBUDILI: Preston pobedom može do mesta u plej-ofu

O. M.

19. 04. 2023. u 12:40

SVONSI i Preston sastaju se u 43. kolu engleskog Čempionšipa.

ЛАБУДОВИ СЕ КАСНО ПРОБУДИЛИ: Престон победом може до места у плеј-офу

Profimedia

"Labudovi" su u seriji od pet utakmica bez poraza, ali sa samo četiri kola do kraja, ovaj niz nepobedivosti je došao sa zakašnjenjem. Plasman u plej-of, iako još matematički moguć, ipak će ostati nedostižan, a opstanak jeste matematički obezbeđen. Sve bi bilo drugačije da pre ovog niza od četiri pobede i jedne nerešene partije Velšani nisu zabeležili negativnu seriju rezultata tokom koje su ostvarili samo jednu pobedu na 11 utakmica.

Preston ima šest bodova više od Svonsija i sa 62 boda je na samo jedan od pozicije šest koja vodi u plej-of za Premijer ligu. Ako se uzme da su Luton i Midlsbro obezbedili mesto u doigravanju, za preostala dva boriće se u poslednja četiri kola osam ekipa - Milvol, VBA, Blekbern, Sanderlend, Koventri, Preston, Norič i Votford.

Preston je za vikend poražen od Milvola sa 2:0, ali sada ima priliku da se bodovno izjednači sa petoplasiranom ekipom iz južnog Londona koja je u utorak izgubila od Birmingema i ostala na 65 bodova.

Prethodni susret Prestona i Svonsija završen je pobedom "lilivajtsa" na Dipdejlu sa 1:0. Gol je postigao Bred Pots u 30. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,75)

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!