PARTIZAN IZAŠAO IZ TUNELA: Parni valjak želi reprizu iz Lučana

N.P.

17. 03. 2023. u 14:36 >> 14:36

CRNO-BELI dočekuju Radnik iz Surdulice u prvom meču 27. kola nacionalnog šampionata.

ПАРТИЗАН ИЗАШАО ИЗ ТУНЕЛА: Парни ваљак жели репризу из Лучана

FOTO: FK Partizan

Treća sreća za Igora Duljaja na klupi Partizana! Posle poraza i remija u dva prva meča na mestu trenera prvog tima, bivši as je sa crno-belima upisao prvenac i to na teškom gostovanju protiv Mladosti u Lučanima 3:0. Golove za goste iz Beograda su postigli Svetozar Marković, Kvinsi Menig i Bibras Natho, čime su svakako u određenoj meri olakšali svom timu borbu za drugo mesto.

Parni valjak sada ima 54 boda, dva više od TSC-a koji zauzima treće mesto u Super ligi Srbije.

Surduličani su na svom terenu odigrali bez golova u prošlom kolu sa Javorom iz Ivanjice, iako su u prvih 20 minuta imali četiri dobre šanse. Jak tempo, slaba realizacija i novo razočaranje za Radnik, koji je mnogo hteo, a malo učinio u sudaru sa pulenima Mladena Dodića, jednim od direktnih rivala u borbi za opstanak. Pa je i posle 26. kola nacionalnog šampionata klub iz južne Srbije ostao zakucan na začelju tabele.

Znali su domaći fudbaleri, videlo se to po uvodnim minutima, ali nisu znali kako protiv golmana gostiju Strahinje Manojlovića, koji je na sedmoj utakmici u dresu Ivanjičana treći put uspeo da sačuva mrežu netaknutom i tako produbio golgeterski post Milana Makarića, koji je imao dve najbolje prilike, ali je ostavljen da čeka povratnički prvenac u Surdulici. Na kraju 0:0 uz mnogo bolji Radnik u prvom i konkretniji Javor u drugom poluvremenu.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića su apsolutni autsajderi u Humskoj, pošto su izgubili svaki od poslednjih devet međusobnih duela.

U minulom domaćin je slavio u Surdulici rezultatom 2:0. Strelci za crno-bele bili su Bibras Natho i Kvinsi Mening. 

Partizan je konačno izašao iz tunela trijumfom u Lučanima, tako da očekujemo od parnog valjka da krene sa serijom pozitivnih rezultata u nastavku prvenstva kako bi sačuvao drugo mesto na tabeli. Kvota na kec je jako mala i savetujemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&D2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri