LUKA JOVIĆ ČUVA EPITET NAJBOLJEG STRELCA: Srbin ''zakucao ekser'' protiv Milana

V.M.

09. 03. 2023. u 12:48 >> 12:48

FIORENTINA dočekuje Sivaspor na ''Artemio Frankiju'' od 21.00.

ЛУКА ЈОВИЋ ЧУВА ЕПИТЕТ НАЈБОЉЕГ СТРЕЛЦА: Србин закуцао ексер против Милана

FOTO: EPA

Viola je u šesnaestini finala istakla kandidaturu za glavnog favorita u Ligi konferencija. U derbiju prve nokaut faze bez većih problema ubedljivo je savladala Bragu ukupnim rezultatom 7:2. Sa druge strane, Sivaspor je u jako interesantnoj grupi ''G'' zauzeo prvo mesto i tako se direktno plasirao u osminu finala.

Fiorentina je u ozbiljnoj formi, a to je još jednom potvrdila za vikend kada je savladala Milan sa 2:1. To je bila četvrta pobeda za domaćina na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima uz remi sa Empolijem. Mrežu ''rosonera'' zatresao je Luka Jović, srpski reprezentativac je potvrdio pobedu pri rezultatu 1:0 kada je u 87. minutu matirao Menjona. Bivši igrač Real Madrida polako podseća na onog igrača koji je rešetao mreže u Bundesligi i sa šest postignutih golova je najbolji strelac Lige konferencija. Pošto se nalazi na 12. mestu u Seriji A, "violi" je ovo takmičenje realno najbolja šansa za plasman u Evropu iduće sezoni i sigurno je da neće olako shvatiti današnji susret.

Sivasporu je za vikend nastavljeno prvenstvo. U jako zanimljivoj utakmici izgubio je od Karagumruka sa 4:3. Iako igra dobro u Evropi, to nije slučaj u prvenstvu jer je na razočaravajućem 14. mestu turske Superlige. Izabranici Rize Jalambaja su u grupnoj fazi upisali tri pobede, dva remija i poraz, što im je bilo dosta da osvoje prvo mesto. Sivaspor je danas veliki autsajder, ali nije bez šansi i pokušaće da obezbedi pristojan rezultat pred revanš u Turskoj.

Ova dva tima se nikada nisu susrela i ovo će im biti prvi međusobni duel u istoriji.

Domaćin nema većih problema sa izostancima, a jedini na kojeg možda neće moći da računa Italijana je srpski levi bek Aleksa Terzić.

Što se tiče Sivasa, Osmanpaša, Jačin i Jatabare će propustiti gostovanje u Firenci.

Očekujemo da će Fiorentina bez većih problema odraditi posao na svom terenu i sa zavidnom zalihom golova dočekati revaš na ''Sivas stadionu''.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)