DERBI GRADA BERLINA: Najveći hit Bundeslige ne planira da posustane

V.M.

28. 01. 2023. u 09:58 >> 09:58

HERTA ukršta koplja sa gradskim rivalom od 15:30.

ДЕРБИ ГРАДА БЕРЛИНА: Највећи хит Бундеслиге не планира да посустане

Foto: Profimedia

Obračun dve ekipe koje imaju potpuno drugačije sezone, dok se Union Berlin bori za plasman u Ligu šampiona, Herta se nalazi u zoni ispadanja.

''Stara dama'' igra veoma slabo ove sezone, 17. je na tabeli i opasno joj preti ispadanje iz elite. Na prethodnih pet utakmica osvojila je samo tri boda i uz poslednjeplasirani Šalke je u najgoroj formi u čitavoj ligi. Pre par dana Herta je ponižena na svom terenu od strane Volfsburga rezultatom 0:5. Iako beleži veoma loše rezultate uprava je rekla da trener Sandro Švarc ima punu podršku i da ne razmišlja da ga smeni.

Union Berlin je vezao dve pobede nakon pauze savladavši Hofenhajm i Verder. Trenutno zauzima treće mesto na tabeli Bundeslige, osvojio je 33 boda u dosadašnjem toku takmičenja i ima samo tri poena manje od lidera Bajerna. Gostu je Liga šampiona prošle sezone izmakla za bod i glavni cilj Ursa Fišera ove sezone je da uvede svoje izabranike u najelitnije takmičenje u Evropi.

Union Berlin dominira u skorijoj istoriji duela sa Hertom i vezao je četiri pobede protiv današnjeg protivnika.

Očekujemo da četa Ursa Fišera nastavi sa dobrim igrama i upiše nova tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega