ONI SU I DALJE BEZ POBEDE! Sporting u seriji dobrih rezultata

V.M.

29. 12. 2022. u 11:05

''LAVOVI'' se pobedom vraćaju u borbu za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

ОНИ СУ И ДАЉЕ БЕЗ ПОБЕДЕ! Спортинг у серији добрих резултата

Foto: Profimedia

Sporting je trenutno peti na tabeli sa 25 bodova, tri mu beži Braga koja zauzima treću poziciju, mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Domaćin je u veoma dobroj formi, u prethodnih pet kola ostvario je četiri pobede uz iznenađujući poraz od Aruke. Izabranici Rubena Amorima igraju odlično u Lisabonu, na šest utakmica kod kuće osvojili su 15 bodova uz gol-razliku 16:4.

Gost je naravno zacementiran za dno jer nema nijednu pobedu ove sezone, a na 13 odigranih utakmica ima dva remija i čak 11 poraza. Pasos Fereira je poslednji trijumf u zvaničnim takmičenjima upisala devetog aprila kada je savladala Maritimo sa 2:0. Ekipa je od početka sezone promenila tri menadžera. Sezonu je na klupi započeo Sezar Peišoto koji je dobio otkaz krajem oktobra, zamenio ga je Hose Mota koji je trajao do sredine decembra i uprava mu još nije pronašla zamenu. Tim će na večerašnjem duelu predvoditi grupa pomoćnih trenera.

U međusobnim duelima ovih ekipa potpuno dominira domaćin. Sporting je u prethodnih pet susreta ostvario isto toliko pobeda.

Očekujemo da Sporting produži mizeriju gosta i ostvari rutinsku pobedu.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega