KO ĆE PRVI PREKINUTI LOŠU SERIJU? Lorijen dočekuje Monpelje

V.M.

29. 12. 2022. u 08:59

OBA tima su bila u jako lošoj seriji pre pauze za Svetsko prvenstvo.

КО ЋЕ ПРВИ ПРЕКИНУТИ ЛОШУ СЕРИЈУ? Лоријен дочекује Монпеље

Profimedia

Domaćin je igrao fantastično na početku sezone, međutim, usledio je strmoglav pad u igri i ne zna za pobedu u poslednjih pet kola. Gost je takođe u veoma lošem ritmu i nije upisao trijumf još od septembra i trenutno je 14. na tabeli.

Lorijen je iznenadio sve igrama na početku prvenstva i dugo vremena je bio u samom vrhu sa PSŽ-om. Nakon toga je usledio pad i trenutno zauzima petu poziciju sa 28 osvojenih bodova.

Igra soldino kod kuće, na sedam utakmica osvojio je 13 poena. U klubu se nalaze odlični mladi igrači poput Terema Mofija i Enza le Fea koji privlače pažnju velikana širom Evrope. ''Narandžasto-crni'' su za vreme svetskog prvenstva odigrali tri prijateljske utakmice u kojima su upisali pobedu, poraz i remi. Ekipu sa klupe predvodi Ridž le Bris koji dobija pohvale od medija za sjajan posao koji radi. Domaćin će na ovom susretu biti bez prvog golmana Mvogoa.

Monpelje se nalazi u donjem delu tabele sa 14 osvojenih bodova. Poslednji trijumf ostvario je protiv Strazbura 17. septembra kada je bilo 2:1. Nakon toga sedam kola ne zna za pobedu. Doživeo je pet poraza i dva remija u tom periodu i nada se da će na otvaranju drugog dela sezone moći da prekine crni niz. Za vreme pauze odigrao je tri prijateljske utakmice u kojima je ostvario dve pobede i poraz. U poslednjem kolu remizirao je sa Remsom na svom terenu, 1:1.

Gost je sezonu započeo sa Olivijeo Daloljom na klupi koji je otpušten nakon loših rezultata sredinom oktobra, zamenio ga je Romen Pitau koji i dalje nije upisao trijumf od kada je seo na klupu. Na ovom meču Pitau neće moći da računa na Bertoa, Kozu, Delajea i Sant-Lusa.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih pet susreta viđene su četiri pobede Monpeljea uz jedan nerešen rezultat.

Očekujemo dve motivisane ekipe koje će se potruditi da prekinu svoje serije loših igara i mislimo da će biti golova na utakmici. 

NAŠ TIP: I1-3&II1-3 (kvota 1,93) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)