SRPSKI REPREZENTATIVAC SE NADA BOLJIM IGRAMA: PAOK ima neverovatan niz protiv današnjeg rivala

V.M.

22. 12. 2022. u 10:34

Tradicionalno omiljeni protivnik ''crno-belih'' dočekuje ih u 14. kolu grčke Superlige.

СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СЕ НАДА БОЉИМ ИГРАМА: ПАОК има невероватан низ против данашњег ривала

FOTO: AP

Domaćin je siguran na sredini tabele, dok se gost nada da može da se uključi u borbu za titulu serijom dobrih rezultata.

Za vreme pauze za Svetsko prvenstvo Panetolikos je odigrao četiri prijateljske utakmice, u njima je ostvario pobedu, remi i dva poraza. Ako na to dodamo da je u poslednjih pet kola ima samo jedan trijumf može se reći da nije u dobrom ritmu. Domaćin igra veoma slabo na svom terenu, osvojio je samo četiri boda iz šest utakmica na ''Panetolikos stadionu''.

Sa druge strane PAOK je trenutno četvrti na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Prošle nedelje je savladao Kalamatu sa 0:2 u prvoj utakmici osmine finala kupa. Gost je za vreme prvenstva u Kataru odigrao tri prijteljska susreta i ostvario tri pobede. U ligi je slavio u poslednja tri kola i to bez primljenog gola, tako da se nalazi u odličnoj formi. U redovima ''crno-belih'' nalazi se naš reprezentativac Andrija Živković.

Popularni Žile je za sada postigao jedan gol i podelio dve asistencije na 12 utakmica, kuburio je sa povredama u prvom delu sezone i nada se da će imati više sreće sa zdravljem u nastavku. U klubu iz Soluna se takođe nalazi i bivši čuvar mreže Partizana Živko Živković, koji nije upisao nijedan nastup ove sezone. 

PAOK je vezao neverovatnih 17 pobeda u obračunima sa Panetolikosom. Poslednji put su remizirali 2015. godine u 11. kolu prvenstva kada je na semaforu stajalo 0:0.

Očekujemo da gost nastavi sa dobrim igrama koje pokazuje u proteklih mesec i po dana i da odnese sva tri boda sa ovog gostovanja.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega