CRVENO-BELI IMAJU KAMPACOVU PODRŠKU! Poraz od "manekena" je samo lekcija!

M.M.

22. 12. 2022. u 14:27 >> 14:27

KOŠARKAŠI Olimpijakosa ugostiće Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u dvorani "Mira i prijateljstva" u Pireju sa početkom u 20 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ИМАЈУ КАМПАЦОВУ ПОДРШКУ! Пораз од манекена је само лекција!

FOTO: M. Vukadinović

Niz od deset pobeda je prekinut, međutim, da to nije poljuljalo igrače crveno-belih videli smo samo tri dana kasnije kada su sa pola gasa "pregazili" Megu.

Izabranici Duška Ivanovića su prošle nedelje dočekali milansku Olimpiju, klub koji je u tom trenutku imao deset vezanih poraza na evrosceni.

Daleko od toga da su se domaći košarkaši opustili u tom duelu, ali nerealno je očekivati da će tim sa takvim individualcima gubiti do kraja sezone, "crna serija" je u jednom trenutku morala biti prekinuta.

Puleni Etorea Mesine su motivisano ušli u meč što se moglo videti od prvog napada, na kraju prve četvrtine napravili su zalihu od 10 poena, a ubacili su čak 6 šuteva iza linije 6,75.

U nastavku je italijanski predstavnik nastavio u istom ritmu. Tek u poslednjih nekoliko minuta domaćin je uhvatio rezultatski priključak, ali Bili Beron je još jednom trojkom prelomio utakmicu. Nakon 40 minuta igre rezultat je glasio 67-71.

Najefikasniji pojedinac u pobedničkom taboru bio je upravo Amerikanac koji je ubacio 19 poena. 

Danas će biti izuzetno teško na terenu, putuje se u Pirej gde će na suprotnoj strani biti momci koji prikazuju zaista neverovatnu košarku.

Jesu Pirejci doživeli neočekivani poraz u poslednjem kolu od Asvela, međutim, Fenerbahče i Virtus su pre toga prosto "počišćeni" sa terena.

Svima je jasno odakle dolazi najveća pretnja. Saša Vezenkov je drugi strelac najelitnijeg evropskog takmičenja sa 19,6 poena u proseku. Bugarin je centralna figura na gotovo svakom meču, a najbolji poenterski učinak imao je u četvrtom kolu protiv Baskonije kada je imao 26 pogodaka. Bivši igrač Arisa i Barselone je ujedno i prvi skakač ekipe sa 7 uhvaćenih lopti u proseku.

Što se tiče razigravanja saigrača, za taj segment je zaduženo dobro poznato lice, Kostas Slukas. Grk je prvi asistent takmičenja sa 6,7 dodavanja.

Trostruki šampion Starog kontinenta je i najbolja napadačka ekipa sa prosekom od 86,4 pogodaka.

Bomba je odjeknula na Malom Kalemegdanu, u crveno-beli tabor je stigao Fakundo Kampaco, jedan od najboljih plejmejkera u Evropi u poslednjih deset godina. Argentinac je otputovao sa ekipom i večeras će biti moralna podrška, a o njemu ćemo nešto više na njegovom debiju.

Naša procena je da će danas granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +155,5 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)