KUMOVSKI OKRŠAJ! Željko Obradović ruši svoj bivši klub?

M.M.

22. 12. 2022. u 17:33 >> 17:33

U Istanbulu ćemo od 18.45 gledati okršaj Fenerbahčea i Partizana.

КУМОВСКИ ОКРШАЈ! Жељко Обрадовић руши свој бивши клуб?

Foto: Tanjug

Tog 21. maja 2017. godine Fenerbahče je po prvi put u istoriji postao šampion Starog kontinenta, četiri godine je bilo potrebno šefu stručnog štaba crno-žutih da realizuje projekat. I pored gubljenja vere navijača on je ipak uspeo. Da, srpski stručnjak Željko Obradović je popeo istanbulski klub na krov Evrope.

Tri godine kasnije, saradnja je prekinuta a popularni Žoc je otišao na jednogodišnju pauzu.

Fenerbahče ove sezone predvodi Dimitris Itudis, čovek koji je "učio zanat" od rođenog Čačanina, a njihovo veliko prijateljstvo je krunisano i kumstvom.

Reklo bi se da "parni valjak" polako izlazi iz krize, nakon poraza od Asvela u 13. kolu tri dana kasnije se popravio utisak. U srpsku prestonicu stigao je aktuelni šampion predvođen Micićem i Klajburnom, međutim, crno-beli su sjajnom igrom uspeli da zaustave najbolji tandem u Evropi i stignu do pete pobede u takmičenju.

Dante Egzum, Džejms Naneli i Kevin Panter su bili sjajni u tom duelu, svi su ubacili po 18 poena.

Sa druge strane, Grk u poslednjih nekoliko utakmica nije mogao da računa na Skotija Vilbekina i to je odmah dovelo do problema. Nakon sjajnog početka sezone stigli su i porazi. U duplom kolu njegov sastav je izgubio od Olimpijakosa a potom i od Baskonije na svom parketu. Da stvar bude još gora, Marko Gudurić i ekipa su izgubili i od Merkezefendija u okviru domaćeg šampionata.

Ovi rivali su se poslednji put u nekom zvaničnom meču sastali još 2013. godine u istom ovom takmičenju. Tada je Partizan na krilima Bogdana Bogdanovića šokirao Istanbul i odveo svoj tadašnji klub do pobede.

Naša procena je da će danas granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +163,5 (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)