RAZOČARAVAJUĆA SEZONA ZA BIVŠEG BISERA IZ ''ZEMUNELA'': Gostima igra samo pobeda

V.M.

16. 12. 2022. u 12:36

U poslednjem kolu portugalskog Liga kupa, Aruki je uz trijumf potreban kiks lidera grupe ''G'', Leišoeša.

РАЗОЧАРАВАЈУЋА СЕЗОНА ЗА БИВШЕГ БИСЕРА ИЗ ЗЕМУНЕЛА: Гостима игра само победа

Foto: Profimedia

Santa Klara je veoma slabo odigrala u Liga kupu ove sezone, izgubila je od Leišoeša i Feirensea, dok je jedini bod osvojila u remiju sa Oliveirenseom. Nalazi se na poslednjem mestu tabele grupe ''G'' i nema nikakve šanse za prolaz. U ekipi se na pozajmici iz Mančester sitija nalazi bivši miljenik ''grobara'', Filip Stevanović. Stevanović ne uspeva da se izbori za ozbiljniju minutažu, i za sada je upisao jednu asistenciju na samo pet nastupa za klub.

Aruka je trenutno druga na tabeli i samo joj pobeda igra u poslednjem kolu. Uz to, gosti će morati da osluškuju rezultat na utakmici Feirense-Leišoeš u kojoj im je potrebno da lider grupe ne ostvari pobedu. U dosadašnjem toku takmičenja izabranici Armanda Evangeliste savladali su Oliveirense sa 0:3, a sa Feirenseom i Leišoešom su podelili bodove.

U poslednja četiri susreta ovih ekipa u zvaničnim utakmicama, viđena je po pobeda na obe strane uz dva nerešena rezultata.

NAŠ TIP: UG 2+ (kvota 1,40)

TIP ZA HRABRIJE: 2&2-5 (kvota 3,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!