ŠOK U MONCI I DALJE TRAJE: Štoper uboden nožem u leđa, utakmica sa Bolonjom u senci HORORA

Novosti online

31. 10. 2022. u 14:42 >> 14:42

ŠPANAC za dlaku izbegao tragičan ishod.

ШОК У МОНЦИ И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Штопер убоден ножем у леђа, утакмица са Болоњом у сенци ХОРОРА

Foto: EPA-EFE/Roberto Bregani

Stadion "Brianteo" biće poprište poslednjeg susreta 12. kola italijanske Serije A. Monca posle poraza od Milana na "San Siru" od 4:1 dočekati Bolonju, ipak, meč će biti u senci nesreće koja je zadesila španskog štopera iz redova belo-crvenih Pabla Marija.

Naime, jezive scene odigrale su se u petak dana u jednom milanskom šoping molu, a u centru zbivanja našao se fudbaler Arsenala na pozajmici u Monci, Pablo Mari. Mirno popodne sa porodicom (suprugom i detetom) pretvorilo se u horor. Španac se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i postao jedna od pet žrtava mentalno nastrane osobe koja je potegla nož, nanevši im teže telesne povrede. Mari je dobio ubod u leđa i na sreću oštrica je promašila pluća za nekoliko centimetara.

U svesnom stanju 29-godišnjak je helikopterom prevezen u bolnicu gde će biti podvrgnut operaciji mišića. Čini se da je Mari prošao mnogo bolje nego što je moglo i da je izbegao tragičan ishod - radnik šoping centra je izgubio život.

Vrlo brzo u poseti Mariju našli su se sportski direktor kluba Adrijano Galijani i trener Rafaele Paladino kojima je španski štoper ispičao svoje iskustvo.

- Gurao sam kolica u supermarketu, dete mi je bilo unutra i odjednom sam osetio oštar bol u leđima. Okrenuo sam se i video tog čoveka koji je ubada drugu osobu nožem u grkljan. Danas sam imao sreće, video sam kako čovek pored mene umire - ispričao je Mari.

Monca je dolaskom Paladina na klupu zaigrala znatno bolje, pobeglo je čedo Silvija Berluskonija iz opasne zone i sada je na deobi 14. mesta sa večerašnjim protivnikom Bolonjom.

"Hrtovi" na "Brianteo" stižu u odličnom raspoloženju, pored trijumfa proradio je ponovo i Marko Arnautović. Bolonja je prekinula crnu seriju od četiri utakmice bez pobede, pošto je na svom terenu savladala Leće sa 2:0. Prethodni put najbolji strelac Serije A pogodio je 11. septembra, kada je na "Renato Dalari" savladana Fiorentina (2:1), Arnautovićev pogodak sa bele tačke u 13. minutu otovrio vrata pobede nad neubedljivim sastavom Marka Baronija.

Golgeteru srpskih korena ovo je bio sedmi pogodak u sezoni, a Bolonji tek drugo slavlje u Seriji A. Ipak, do njega je stigla da prilično siguaran način, pošto je duplirao prednost zahvaljujući Luisu Fergusonu u 35. minutu utakmice. Tom golu je prethodio odličan centaršut Muse Beroua iz kornera.

Monca i Bolonja se nikada ranije nisu sastajali. Biće ovo premijerni susret ovih ekipa koji u večerašnji susret ulaze poravnati. Oba kluba na svom kontu imaju po 10 bodova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)