CRVENO-BELI IMAJU NOVU ŽRTVU? Protivnik je izuzetno neugodan!

M.M.

31. 10. 2022. u 11:40

KOŠARKAŠI Igokee ugostiće Crvenu Zvezdu u petom kolu ABA lige, utakmica će se igrati u sportskoj dvorani "Laktaši" sa početkom u 18 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ИМАЈУ НОВУ ЖРТВУ? Противник је изузетно неугодан!

FOTO: Tanjug

Crveno-beli su konačno upasali i prvi trijumf na evrosceni, nakon niza od četiri poraza uspeli su da obraduju svoje navijače.

Prošle nedelje je u hali "Aleksandar Nikolić" stigao Bajern, jedina ekipa uz Crvenu zvezdu koja u tom trenutku nije znala za pobedu.

Izabranici Vladimira Jovanovića su bili motivisani na samom startu i već nakon deset minuta igre su stekli zalihu od 11 poena. Do poluvremena su puleni Andree Trinkijerija pružili dosta kvalitetniju partiju te je srpski predstavnik na petnaestominutnu pauzu otišao sa samo poenom prednosti.

Ali to nije sputalo momke u crveni-belim dresovima, u trećoj četvrtini su preuzeli kontrolu meča i na kraju slavili rezultatom 78-72.

Sjajnu partiju pružio je Argentinac Luka Vildoza koji je ubacio 20 poena i dodao 6 asistencija. Pratili su ga Ben Bentil i Ognjen Dobrić sa po 12.

Ono što posebno raduje navijače je svakako povratak Nemanje Nedovića koji je takođe bio dvocifren sa 11 koševa.

U poraženom taboru najviše se istakao Kasijus Vinston koji je imao 18 pogodaka, dok su srpski internacionalci Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz kombinovano imali 16 pogodaka.

U regionalnom prvenstvu za sada nema problema, nakon MZT Skoplja i Budućnosti prošle nedelje je savladan i FMP rezultatom 83-77.

Zanimljivo je da je to bio 33. meč u nizu gde su "Panteri" poraženi od ovog protivnika. A najzaslužniji za to bio je Nikola Ivanović koji je ubacio 22 poena.

Sa druge strane i Igokea jako dobro stoji ove godine, vezali su četiri pobede i u velikom su naletu. Savladali su Mega Basket, Borac iz Čačka i Split u AVA ligi, dok su upisali i pobedu protiv Nimburka u okviru Lige šampiona.

Jedina dva poraza koja su zabeležili u ovoj sezoni bila su od Mornara, odnosno Bašakšekira.

Glavnu reč u ekipi Dragana Bajića vode Amerikanci, i oni kada imaju svoj dan mogu pomrsiti račune mnogim timovima.

Ovi rivali su se prošle godine sastali dva puta i skor je bio 1-1.

Naša procena je da domaćin danas ipak neće izdržati nalet gostujućeg sastava i da će biti poražen pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade