SRPSKI TRIO ZAKAZUJE DUEL SA MILANOM? Na "Olimpiko" stiže drugoligaš

V.D.

18. 10. 2022. u 13:07

U 1/16 finala Kupa Italije večeras od 21 čas sastaju se Torino i Čitadela

СРПСКИ ТРИО ЗАКАЗУЈЕ ДУЕЛ СА МИЛАНОМ? На Олимпико стиже друголигаш

FOTO: Tanjug/AP

Domaći Torino za koji nastupaju srpski reprezentativci Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić i Saša Lukić je u rezultatskoj krizi.

Nakon solidnog starta i 10 bodova nakon pet odigranih mečeva u Seriji A, desio se period teških mečeva i na poslednjih pet utakmica puleni hrvatskog trenera Ivana Jurića su osvojili samo jedan bod.

Poraženi su od favorizovanih ekipa kao što su Inter, Juventus i Napoli, ali su i na dva meča na svom terenu jako loše odigrali i doživeli poraz od Sasuola, dok su protiv Empolija odigrali skromnih 1:1.

Večeras im u goste, a mogli bi se reći i u pravo vreme stiže drugoligaš Čitadela. Ekipa iz Veneta se nakon devet odigranih kola nalazi na 14. poziciji u Seriji B sa deset osvojenih bodova i već četiri kola ne znaju za pobedu.

Ove dve ekipe se nisu sastale punih deset godina, a poslednje mečeve su igrali u Seriji B. Torino je postao stabilan prvoligaš, a gostujuća ekipa je u međuvremenu jednom ispala i u Seriju C, ali se ekspresno vratila. 

Kvalitet je apsolutno na strani domaće ekipe i verujemo da će upisati pobedu na večerašnjem meču koja će joj dobro doći za podizanje samopouzdanja za naredne mečeve u Seriji A. 

Zanimljivo je da je tradicija na strani Čitadela koja je na osam odigranih susreta sa Torinom slavila tri puta, dok su "bikovi" samo jednom pobedili.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)