KO ĆE DO PRVIH BODOVA U SEZONI? Sadik i Babić napadaju Elče

Novosti online

22. 08. 2022. u 11:12

UTAKMICA 2. kola španske La lige.

КО ЋЕ ДО ПРВИХ БОДОВА У СЕЗОНИ? Садик и Бабић нападају Елче

Foto: Profimedia

Nije Almerija imala sreće po povratku u Primeru. Real Madrid je stigao na "Pauer hors" stadion i nakon preokreta stigao do trijumfa od 2:1. Pokazali su Umar Sadik, Srđan Babić (sa kapitenskom trakom oko ruke) i društvo da imaju kvalitet za elitu, a do prvih bodova mogu stići već večeras. "Rohoblankosi" gostuju Elčeu u meču 2. kola najjačeg fudbalskog takmičenja u Španiji.

Hrabro su se se fudbaleri Almerije odupreli četi Karla Ančelotija. Nigerijac Umar Sadik, nekadašnji napadač Partizana, koji se dovodi u vezu sa prelaskom u Viljareal poslednjih dana, i Belgijanac Larži Ramazani zadavali su dosta problema odbrani domaćina, posebno u prvom poluvremenu. Ipak, protiv Reala mora da se igra dobro svih 90 minuta, a ne samo 45 da bi se osvojio bar bod. Najveći klub na svetu će i ove sezone biti favorit za sve trofeje.

Već u šestom minutu domaći su slavili. Inigo Eguaras je odlično izbacio u gol šansu Ramazanija, koji je pobegao defanzivcima Reala, izašao jedan na jedan sa Tibom Kurtoom i odličnim udarcem sa 14-15 metara savladao belgijskog golmana.

Ulaskom Luke Modrića umesto Kamavinge i Belgijanca Edena Azara umesto novajlije Čuamenija, Ančeloti je dobio kvalitet plus u nastavku. Dvojica veterana razmrdali su "kraljeviće", koji su kao osice kidisali na gol domaćina. Almerija je odolevala do 61. minuta, kada je Lukas Vaskez postigao gol.

Tri boda Realu doneo je David Alaba u 75. minutu. Austrijanac je odmah po ulasku na teren izveo slobodan udarac i sa 18 metara, sjajnim udarcem skinuo paučinu s gola domaćina, za tri boda velikana.

Elče je očajno započeo novu sezonu. Betis je na "Benito Viljamarinu" slavio sa 3:0, trijumfu domaćina kumovale su velike greške izabranika trenera Fransiska. Gosti su u 16. minutu ostali sa desetoricom igrača, a potom su napravili seriju propusta u nastavku meča, pa su doživeli prilično ubedljiv poraz.

Priliku za popravni imaju na svom stadionu, ali Almerija se pokazala kao "tvrd orah".

Poslednji put ovi rivali sastali su se u Kupu kralja. Elče je početkom godine slavio kao gost rezultatom 2:1.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 
Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!