NAJVEĆI DERBI ENGLESKE: Junajted i Ronaldo su na konopcima, Liverpul ne izgleda kao pre

Novosti online

22. 08. 2022. u 09:49 >> 11:28

VELIKANI u rezultatskoj krizi.

НАЈВЕЋИ ДЕРБИ ЕНГЛЕСКЕ: Јунајтед и Роналдо су на конопцима, Ливерпул не изгледа као пре

Foto: Profimedia

Najveći derbi engleskog fudbala igra se večeras od 21.00 na "Old trafordu". Mančester junajted dočekuje Liverpul, oba kluba su u rezultatskoj krizi, ipak, lošiji utisak su ostavili "crveni đavoli". Navijači su ogorčeni nakon debakla od Brentforda, traži se odlazak familije Glejzer koja je pokušali da do "mira u kući" dođe transferom Kazemira iz Real Madrida.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i ikona kluba Patris Evra nije iznenađen lošim startom sezone.

- Kada ste previše dobri u predsezoni i osećate se dobro, to znači da ne radite dovoljno. Takođe, krivim Ten Haga – svi ovi igrači su ga prevarili kao što su prevarili i druge menadžere. Izgledali su dobro u predsezoni i Ten Hag bi voleo da ih učini još boljim, ali ne. Psihički su već slomljeni - izjavio je Evra i nastavio:

- Svaki put kad se suoče sa velikim izazovom, igrači Junajteda ne uspevaju da ga savladaju. Tako je godinama, čak me više ni ne boli, to je deža vi. Moramo sve da promenimo i obnovimo. Sa ovim igračima nigde ne idemo.

Nije želeo Francuz da ulazi u analizu urađenog u prelaznom roku.

- Ne znam da li je Ten Hag želeo druge igrače. Ne znam da li je hteo da se reši nekih fudbalera, ali nije mogao jer su im plate bile prevelike. Zato se ljutim na igrače jer je to njihova stvar. Trebalo je da kažu: "Znate, ovde sam mnogo godina i više nemam taj nivo, pa prelazim u drugi tim, pristajem na pola plate da odem u drugu ekipu." Ljudima je ugodno, uživaju u svom novcu i životu, a ja to više ne mogu da podnesem. Ne možete da uzmete novac od kluba samo da biste se osećali lagodno, morate da se borite na terenu. Zbog toga mislim da bi igrači trebalo da pogledaju sebe i zapitaju se da li uništavaju svoju ostavštinu - naglasio je Evra.

Najbolji igrač iz prošle sezone Kristijano Ronaldo želeo je da napusti slavni klub usled nesuglasica sa trenerom Erikom ten Hagom, međutim, izgleda da je Portugalac promenio svoju odluku.

Novinar Pedro Almeida tvrdi da je Ronaldo prelomio da ostane u Mančester junajtedu, pošto je u engleski klub stigao brazilski vezni fudbaler Kazemiro. Ronaldo i Kazemiro su zajedno igrali u madridskom Realu.

Golgeter Liverpula Mohamed Salah očekuje težak derbi.

- Bez obzira na sve, Mančester junajted je vrhunski tim sa vrhunskim igračima. Nisu imali dobar početak, ali sigurno žele da nas pobede. Ja ih veoma poštujem. Siguran sam da će se Mančester junajted svim silama boriti za pobedu u ovom meču - rekao je Mo Salah čija ekipa je remizirala u uvodna dva meča sezone.

Prethodne sezone Liverpul je demolirao velikog rivala u oba susreta. "Redsi" su na "Enfildu" slavili sa 4:0, dok su na "Old trafordu" slavili sa 5:0.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)