UZBUNA U ĐENOVI! Vlahović i Kostić stižu na "Luiđi Feraris"

Novosti online

22. 08. 2022. u 10:59

"STARA DAMA" želi novi trijumf.

УЗБУНА У ЂЕНОВИ! Влаховић и Костић стижу на Луиђи Ферарис

Foto: Profimedia

Juventus je oduševio na premijeri u novoj sezoni Serije A. "Stara dama" je prosto samlela Sasuolo sa 3:0, a posebno je briljirao naš Dušan Vlahović. Srbin je postigao dva gola, pokazao da se od starta nalazi u sjajnoj formi, te će pokušati da to pokaže i na "Luiđi Ferarisu" gde će "bjankonere" ugostiti Sampdorija.

Pored ubojitog srpskog golgetera, na "Alijanc stadionu" se istakao i novopridošli Anhel di Marija. Argentinac je bio tačnno ono što je bilo neophodno ovom Alegrijevom timu, a to je šampionska crta i neophodna kreacija na terenu. Neko ko će perfektno sarađivati sa Vlahovićem, ali i svim ostalim igračima iz navale i veznog reda. Ono što je zabrinulo Juventusove navijače jeste povreda prepone zbog koje je Argentinac napustio teren u 66. minutu, pa se svi nadaju da nije u pitanju ništa ozbiljno, mada njegov izraz lica nije bio obećavajuć.

Nekadašnji ofanzivac PSŽ-a je odlukom trenera gurnut praktično na poziciju lažnog špica, a ta sloboda u igri omogućila je Di Mariji da se nađe na pravom mestu i u 26. minutu, kada je preciznim i perfektno izvedenim volejom načeo protivnika.

Vlahović je ovo leto očigledno maksimalno iskoristio da dodatno usavrši svoje fizičko stanje. Demonstraciju snage imao je u situaciji iz 43. minuta, kada je odlično zagradio u kaznenom prostoru Sasuola i praktično primorao Đan Marka Ferarija da ga sruši. Potom je preuzeo odgovornost i bio hladnokrvan prilikom izvođenja najstrože kazne.

Kod trećeg gola je Alegrijev tim jasno pokazao šta je osnovna ideja igre ovog tima, a to je hvatanje protivničkih defanzivaca na spavanju. Domaćin je u situaciji iz 51. minuta visokim presingom ispred protivničkog šesnaesterca prouzrokovao grešku drugog štopera gostiju iz Ređo Emilije, Čana Ajhana. Turčin je poslao loptu pravo u noge Di Marije, koji nije žurio, sačekao je da se otvori prostor i onda spojio sa golom Dušana Vlahovića. Andrea Konsilji ponovo nije imao rešenje na gol-liniji.

Debitanske minute i težinu Juventusovog dresa osetio je i Filip Kostić, koji je u 61. minutu zamenio Huana Kvadrada.

"Stara dama" sa ozbiljnim samopouzdanjem stiže u Đenovu na megdan Sampdoriji koja je u prvom kolu poražena od Atalante na svom terenu rezultatom 0:2. Ekipi Marka Đanpaola se predviđa grčevita borba za opstanak, raspored im ne ide na ruku, nakon Juventusa čeka ih gostovanje Salernitani.

Prethodne sezone večerašnji rivali sastali su se čak tri puta - u dva navrata u prvenstvu i jednom u Kupu. Sve mečeve u svoju korist rešio je Juventus (3:2, 4:1 i 3:1).

 

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 
Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave