PUAČA BUDI "ZMAJEVE": Lazarevčani puni samopouzdanja stižu na "Krov"

N. P.

22. 08. 2022. u 11:03

Voždovac dočekuje Kolubaru u poslednjem susretu 7. kola Super lige Srbije.

ПУАЧА БУДИ ЗМАЈЕВЕ: Лазаревчани пуни самопоуздања стижу на Кров

Foto: FK Voždovac

Domaćin je za novog šefa stručnog štaba postavio Nikolu Puaču. On je na klupi nasledio Nebojšu Jandrića, sa kojim je nedavno sporazumno raskinuta saradnja. Puača ima 40 godina, a prethodno je trenirao Bačku, Smederevo, Radnički iz Pirota, OFK Beograd i mlađe kategorije Crvene zvezde, a ovo će mu biti prvi posao u Superligi.

Njegov asistent biće Marko Savić, koji je prošle sezone osvojio triplu krunu sa estonskom Levadijom, a već je radio u Voždovcu. "Zmajevi" su u svom poslednjem prvenstvenom duelu izgubili od Crvene Zvezde na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 4:0.

Najbolji igrač na meču bio je bez ikakve sumnje Mirko Ivanić, koji je upisao tri asistencije, a na kraju je maestralnu partiju začinio i golom. Aleksandar Pešić je bio strelac za Zvezdu već u trećem minutu utakmice, a Osman Bukari je u osmom povisio na (2:0). Činilo se da je pitanje pobednika već tada rešeno, ali su El Fardu Ben i Ivanić pred kraj utakmice dali još dva gola i poboljšali Zvezdinu statistiku. Voždovac je pretrpeo drugi poraz ove sezone, a isto toliko ima  remija i poraza. "Zmajevi" su sada  na 11. mestu tabeli sa isto toliko bodova.


Fudbaleri Kolubare pobedili su Radnički Niš na svom terenu sa 1:0, u zaostaloj utakmici trećeg kola Superlige Srbije. Čovek odluke bio je štoper Nišlija Anton Tolordava, koji je postigao autogol u 15. minutu okršaja u Lazarevcu. Ispostavilo se da je Gruzin time i rešio pobednika, pošto Radnički nije uspeo da zatrese mrežu domaćina, iako je bio znatno konkretniji rival.

Imali su gosti nešto veći posed, više udaraca u i van okvira gola, ali nisu pronašli način da izbegnu novi poraz i spreče dalju eskalaciju krize. Izabranici Dejana Đurđevića trenutno zauzimaju deveto mesto u Super ligi sa isto toliko osvojenih bodova uz gol-razliku 7:10. 


U minulom međusobnom duelu između dva tima koji je odigran 13. februara 2022. godine u Lazarevcu Kolubara je pobedila rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Uroš Đuranović u 12. minutu susreta. Novi trener Voždovca imaće težak zadatak da probudi svoje pulene protiv jako borbenog protivnika. Očekujemo tvrdu i neizvesnu utakmicu na "Krovu" gde savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: UG 1-3 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)